Έρχεται μείωση τιμών στα εισιτήρια των ΜΜΜ

Μείωση τιμών και αλλαγές σε δρομολόγια και κάρτες εξετάζει ο ΟΑΣΑ. Δείτε τις βελτιώσεις που θα φέρει η ανασυγκρότηση του οργανισμού από Σεπτέμβριο.
Έρχεται μείωση τιμών στα εισιτήρια των ΜΜΜ
Μείωση της τιμής του ενιαίου εισιτηρίου, καθώς και της μηνιαίας κάρτας για όλα τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς εξετάζει ο ΟΑΣΑ στο πλαίσιο της γενικής ανασυγκρότησης που θα τεθεί σε εφαρμογή από τον προσεχή Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα της Κυριακής», υπάρχει η πρόταση να μειωθεί η τιμή του ενιαίου εισιτηρίου από τα 1,40€ στα 1,20€, ενοποιώντας το έτσι με το κόμιστρο του εισιτηρίου μόνο για λεωφορεία και τρόλεϊ που στοιχίζει σήμερα 1,20€.

Επιπλέον, η μηνιαία κάρτα για όλα τα Μέσα που σήμερα στοιχίζει 45€ θα στοιχίζει 30€, αλλά θα καταργηθεί η μηνιαία κάρτα λεωφορείων-τρόλεϊ-τραμ που σήμερα στοιχίζει 20€. Οι αποφάσεις αυτές δεν έχουν ληφθεί οριστικά, αλλά περιλαμβάνονται στις γενικότερες προτάσεις ανασυγκρότησης του ΟΑΣΑ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρεται σε πιθανή πύκνωση δρομολογίων στις γραμμές που θα κριθεί απαραίτητο, αλλά και στην δημιουργία εφαρμογής για smartphones, μέσω της οποίας το επιβατικό κοινό θα είναι σε θέση να αγοράσει εισιτήρια, λύνοντας έτσι το πρόβλημα της ανεπαρκούς διαθεσιμότητας εισιτηρίων στα περίπτερα της Αθήνας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v