Αντετοκούνμπο: Τιμή μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδος!

Ανυπόμονος να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο δηλώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που κλέβει την παράσταση στο NBA.
Αντετοκούνμπο: Τιμή μου να παίξω στην Εθνική Ελλάδος!
Ανυπόμονος για το καλοκαίρι εμφανίζεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, δηλώνοντας πως θα ήταν τιμή του να αγωνιστεί με τα χρώματα της Εθνικής Ελλάδος.

Ο 19χρονος άσος έχει ήδη κλέψει την παράσταση στην ομάδα του, τους Milwaukee Bucks. Και μπορεί οι Bucks να μην τα πάνε ιδιαίτερα καλά μέχρι στιγμής στο αμερικανικό πρωτάθλημα, αλλά ο αθλητής με το ελληνικό διαβατήριο έχει ήδη κερδίσει έναν χρόνο εμπειρίας στο NBA, ενώ τα αμερικανικά Μέσα ασχολούνται πολύ συχνά μαζί του, αφού ο Αντετοκούνμπο έχει αποκτήσει αρκετούς fans.

Ο ίδιος δήλωσε πως εκείνος και ο αδερφός του έχουν κληθεί στο training camp της Εθνικής Ελλάδος τον προσεχή Ιούλιο, δηλαδή αμέσως μετά το Summer League του NBA. Ο 19χρονος μπασκετμπολίστας έπαιξε για την Εθνική Νέων (κάτω των 20 ετών) το περασμένο καλοκαίρι, αλλά αυτή τη χρονιά ανυπομονεί να βρεθεί στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Εθνική Ανδρών.

«Το να βρεθείς στο Παγκόσμιο Κύπελλο και να εκπροσωπήσεις τη χώρα σου είναι τιμή. Το να πάω με τον αδερφό μου και να αγωνιστώ θα ήταν ακόμη καλύτερο», δήλωσε. Μάλιστα, σκοπεύει να προπονηθεί μαζί με τον αδελφό του, Θανάση, το καλοκαίρι. Ο τελευταίος βρίσκεται επίσης στις ΗΠΑ και ετοιμάζεται για τα επόμενα draft, αναζητώντας με τη σειρά του μια θέση στο κορυφαίο πρωτάθλημα καλαθοσφαίρισης του πλανήτη.

Πηγή: Jsonline 


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v