Επτάχρονο κορίτσι ερμηνεύει μοναδικά Βillie Holiday!

Δείτε το επτάχρονο κοριτσάκι που τραγούδησε με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο το «Gloomy Sunday» της Billie Holiday και συγκλόνισε τους κριτές γνωστού talent show.
Επτάχρονο κορίτσι ερμηνεύει μοναδικά Βillie Holiday!
Τα μάτια τους έτριβαν οι κριτές του talent show «Νορβηγία Έχεις Ταλέντο» όταν ανέβηκε στην σκηνή ένα επτάχρονο κοριτσάκι και ξεκίνησε να ερμηνεύει Billie Holiday.

Η μικρή Angelina Jordan από την Νορβηγία στάθηκε απέναντι από την κριτική επιτροπή του show και τους ανακοίνωσε πως θα τραγουδήσει το κομμάτι «Gloomy Sunday». Από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα, οι κριτές γούρλωσαν τα μάτια και το κοινό άρχισε να χειροκροτεί. Κι αυτό γιατί το μικρό «υποψήφιο ταλέντο» ερμήνευσε το κομμάτι με τέτοιο στιλ και αισθαντικότητα που θα ζήλευαν πολλές ώριμες τραγουδίστριες της soul.

Μάλιστα, ο νορβηγικός τύπος και οι χρήστες των social media ήδη την έχουν χαρακτηρίσει «νεαρή Winehouse», ενώ τα παιχνιδίσματα της φωνής της, η παρουσία της – ξιπόλητη στη σκηνή – και οι παθιασμένες κινήσεις της έκαναν έναν από τους κριτές να της πει πως «είναι μια παλιά ψυχή που έζησε πολλές ζωές» και πως με την soul ερμηνεία της του προκάλεσε ανατριχίλες.

Δείτε την ερμηνεία της στο παρακάτω video:




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v