Διάψευση Μαξίμου για το αποκριάτικο video με Σαμαρά

Το Μέγαρο Μαξίμου διαψεύδει την παρουσία Σαμαρά στο viral αποκριάτικο video του 1989, όπως αναπαράχθηκε από τα Μέσα, και μηνύει την ιστοσελίδα που το ανέβασε.
Διάψευση Μαξίμου για το αποκριάτικο video με Σαμαρά
Δεν εικονίζεται ο Αντώνης Σαμαράς στο video από την Κινηματογραφική λέσχη Πάτρας που ανέβηκε πριν δύο ημέρες από τον διαδικτυακό τόπο Postin.gr. Αυτό διεμήνυσε το γραφείο του Πρωθυπουργού στους ανθρώπους της ιστοσελίδας, ανακοινώνοντας μάλιστα ότι σκοπεύει να τους μηνύσει για το περιστατικό.

Συγκεκριμένα, το video δείχνει πλάνα από καρναβαλικό χορό του 1989 που περιλαμβάνουν τον Γιώργο Παπανδρέου να χορεύει ντυμένος γκάνγκστερ αλλά και κάποιον που… μοιάζει με τον νυν Πρωθυπουργό να διασκεδάζει ντυμένος χαβανέζα. Αυτή την ομοιότητα παρεξήγησαν αρκετά αθηναϊκά Μέσα, αναδημοσιεύοντας το video και αναφέροντας λανθασμένα πως πρόκειται για τον Αντώνη Σαμαρά.

«Το πλαστό και συκοφαντικό βίντεο που έχετε αναρτήσει βρίσκεται ήδη στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος ενώ αύριο θα υποβληθεί μήνυση και αγωγή στους διαχειριστές της σελίδας σας», ήταν το email που έλαβε η ιστοσελίδα η οποία ανήρτησε το συγκεκριμένο video, με αποστολέα το γραφείο του Πρωθυπουργού.

Η εκπρόσωπος του Postin.gr ανακοίνωσε πως το Μέσο ουδέποτε ανέφερε πως πρόκειται για τον νυν Πρωθυπουργό: «Το postin.gr που δέχθηκε την μήνιν του Πρωθυπουργού και του περιβάλλοντός του, ουδέποτε ανέφερε ότι στο πάρτι ήταν και ο Αντώνης Σαμαράς. Απεναντίας, μάλιστα επισήμανε το λάθος των άλλων sites, διευκρινίζοντας ότι μόνο ο Γιώργος Παπανδρέου και η σύζυγός του Άντα εμφανίζονται στο επίμαχο βίντεο, που είναι γεγονός που δε χωράει την παραμικρή αμφισβήτηση (το βίντεο έχει "γυρίσει" ο Χάρης Καραβαγγέλης).

»Και σιγά το λάθος που έκαναν τα άλλα sites. Δηλαδή, τι θεώρησε τόσο προσβλητικό ο κ. Πρωθυπουργός; Ότι εμφανιζόταν να χορεύει μαζί με τον Γιώργο Παπανδρέου; Τόση αποστροφή πια, για τον παλιό του συμφοιτητή και πρώην αρχηγό του κόμματος με το οποίο συγκυβερνά;»
, αναφέρει η ανακοίνωση της ιστοσελίδας.

Δείτε εδώ το επίμαχο video:


Πηγή: Postin.gr

 
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v