Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στα ξένα ΜΜΕ

Η εμφατική νίκη της ομάδας του Πειραιά όπως την είδαν τα μεγάλα ΜΜΕ του εξωτερικού. Ο… μουσακάς του Μόγιες, τα κεμπάπ και τα βίντεο με τα γκολ.
Ο θρίαμβος του Ολυμπιακού στα ξένα ΜΜΕ
Η χθεσινοβραδινή εμφατική νίκη του Ολυμπιακού με 2-0 απέναντι στους «μπέμπηδες» της Μάντσεστερ προκάλεσε εκτός από… πανδαιμόνιο στους φιλάθλους των Πειραιωτών και το έντονο ενδιαφέρον των διεθνών ΜΜΕ.

«Μουσακάς για τον Μόγιες», ήταν το χαρακτηριστικό σχόλιο της εφημερίδας Sun, επηρεασμένο από το ελληνικό έδεσμα και την δεινή θέση του προπονητή της αγγλικής ομάδας.

Τα λογοπαίγνια της εφημερίδας συνεχίστηκαν με την φράση «Τα πράγματα πήγαν από το... κεμπάπ (kebab, αντί για bad) στο χειρότερο για τον Ντέιβιντ Μόγιες αφού οι οπαδοί του Ολντ Τράφορντ ζήτησαν να απολυθεί ο προπονητής, μόλις οκτώ μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του».

Δείτε το βίντεο με τα δύο εντυπωσιακά γκολ των Πειραιωτών:



Ο υπόλοιπος διεθνής τύπος έκανε πιο μετριασμένα σχόλια:

Mirror: «Ο δανεικός σταρ της Άρσεναλ, Τζόελ Κάμπελ, βρήκε στόχο απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που γεύτηκε την ήττα. Ο Ντέιβιντ Μόγιες και το επιτελείο του έχει ένα βουνό να αναρριχηθεί εάν θέλουν να φτάσουν στους 8 του Champions League».

BBC: «Η Γιουνάιτεντ υποχρεώθηκε σε ήττα από τον Ολυμπιακό και αντιμετωπίζει τον κίνδυνο της εξόδου από το Champions League».

Sporting Life: «Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πρέπει να κάνει τα πάντα εάν θέλει να προκριθεί στα προημιτελικά του Champions League, μετά την ήττα με 2-0 από τον Ολυμπιακό».

Daily Mail: «Αυτή ήταν η τελευταία ευκαιρία του Ντέιβιντ Μόγιες να σώσει κάποια δόξα από την απελπιστική πρώτη του σεζόν καθώς ο Ντομίνγκες και ο δανεικός από την Άρσεναλ Κάμπελ διασφαλίζουν τη νίκη για τους Έλληνες και αφήνουν το Ολντ Τράφορντ στα πρόθυρα ενός ταπεινωτικού αποκλεισμού από το Champions League».

Goal.com: «Ο Ολυμπιακός έβαλε τη Γιουνάιτεντ στα πρόθυρα του αποκλεισμού. Οι Έλληνες φόρτωσαν και άλλη μιζέρια στην ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες με τη νίκη τους με 2-0 με τα γκολ των Ντομίνγκες και Κάμπελ».

Marca: «H κρίση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ξεπερνάει τα σύνορα. Ο Ολυμπιακός του Μίτσελ έδωσε το χτύπημα».

Αs: «O Ολυμπιακός του Μίτσελ δίνει ένα μάθημα στη Μάντσεστερ του Μόγιες».

Gazzetta dello Sport: «Τι πλήγμα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Νικήθηκε με 2-0 από τον Ολυμπιακό».


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v