16.735 ευρώ στη Βουλή για… καφέδες και βουτήματα

Το ποσό των 8.500 ευρώ για ένα δείπνο και των 16.735 ευρώ για καφέδες και… βουτήματα πλήρωσε η Βουλή για συναντήσεις και συνεδριάσεις.
16.735 ευρώ στη Βουλή για… καφέδες και βουτήματα
Θα μπορούσε να αποτελεί είδηση από Το Κουλούρι, όμως είναι πέρα για πέρα πραγματικότητα. Από έγγραφα που αναρτώνται στη Διαφάνεια, προκύπτει ότι το δείπνο που παρατέθηκε από τον Α' Αντιπρόεδρο της Βουλής και Πρόεδρο της Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων κ. Γ. Τραγάκη με την ευκαιρία της Διάσκεψης των Προέδρων των Επιτροπών Ευρωπαϊκών Υποθέσεων των Κοινοβουλίων της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο Μουσείο της Ακρόπολης, κόστισε 8.476,80 ευρώ.

Επίσης, από τα τέλη Οκτωβρίου για τις συναντήσεις του Προέδρου της Βουλής, για τις συναντήσεις των Αντιπροέδρων, για τις Συνεδριάσεις των Διαρκών Επιτροπών, καθώς και για τις διάφορες εκδηλώσεις της Διεύθυνσης Επικοινωνίας, και της Διεύθυνσης Διεθνών Σχέσεων & Οργανισμών φαίνεται ότι η Βουλή ξόδεψε το ποσό των 16.753,88 ευρώ σε καφέδες και βουτήματα!

Συγκεκριμένα, αναγράφεται σε σχετικό έγγραφο ότι η Βουλή ενέκρινε δαπάνη 16.753,88€ για καφέδες, μπουκαλάκια νερό και βουτήματα που σέρβιρε η εταιρία η οποία εκμεταλλεύεται το κυλικείο του Κοινοβουλίου.

Δείτε αναλυτικά ολόκληρη την απόφαση για τις δαπάνες εδώ.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v