Μητέρα εναντίον οδηγού που άφησε ανάπηρο τον γιο της

Δείτε την σπαρακτική συνάντηση μιας μητέρας με τον μεθυσμένο οδηγό ο οποίος άφησε ανάπηρο τον γιο της, που κάνει τον γύρο του διαδικτύου.
Μητέρα εναντίον οδηγού που άφησε ανάπηρο τον γιο της
Κατ’ ιδίαν συνάντηση με τον άνδρα που άφησε τον γιο της ανάπηρο πριν από πέντε χρόνια ζήτηση αμερικανίδα μητέρα. Η συνάντηση καταγράφηκε σε ένα video που προτάθηκε ως «καμπάνια» κατά του αλκοόλ από την οργάνωση «Mothers Against Drunk Driving in Dallas».

Συγκεκριμένα, οδηγώντας υπό την επήρεια μέθης, πριν πέντε χρόνια, ο Stewart Richardson χτύπησε το αυτοκίνητο της οικογένειας Khader, προκαλώντας τραύματα στον δύο ετών τότε γιο τους Abdallah που του στέρησαν την δυνατότητα κίνησης και ομιλίας. Το αγόρι χρειάζεται έκτοτε εντατική θεραπεία, ενώ η μητέρα του, Loubna, είχε συγκρατήσει τον θυμό της όλα αυτά τα χρόνια, περιμένοντας την δίκη του προφυλακισμένου άνδρα.

Η κίνηση του Richardson όμως, πριν από λίγες ημέρες, να ζητήσει δημόσια συγγνώμη από τους γονείς του Abdallah και να δηλώσει πως έχει μια φωτογραφία του αγοριού και προσεύχεται γι’ αυτό, ώθησε την μητέρα του παιδιού να ζητήσει μία κατ’ ιδίαν συνάντηση μαζί του, με την παρουσία της κάμερας του αμερικανικού δικτύου KHOU-TV, κάτι που αποδέχθηκε ο κατηγορούμενος.

«Μπορείς να με ακούσεις; Κοίταξε αυτό το πρόσωπο», είπε κλαίγοντας η μητέρα καθώς του έδειχνε την εικόνα του κατάκοιτου αγοριού. Κι ενώ ο Richardson προσπαθούσε να της ζητήσει συγγνώμη, εκείνη φώναζε πως δεν θέλει την συγγνώμη του και πως βρίσκεται εκεί όχι για να τον ακούσει, αλλά για να ακούσει αυτός εκείνη.

Ο Stewart Richardson είχε αντιμετωπίσει και παλαιότερα κατηγορίες για μέθη, ενώ η τοπική οργάνωση που ίδρυσαν μητέρες εναντίον της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ πρότεινε το συγκεκριμένο video που μπορείτε να δείτε πιο κάτω, να χρησιμοποιηθεί ως «όπλο» για την αποτροπή της επικίνδυνης οδήγησης.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v