Συγκλονιστικά στοιχεία από τον θάνατο του Φ.Σ. Χόφμαν

Νεκρός στο διαμέρισμά του με μια σύριγγα στο χέρι βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής ο ηθοποιός Φίλιπ Σ. Χόφμαν. Τι λέει η αστυνομία και οι γείτονες του άτυχου σταρ.
Συγκλονιστικά στοιχεία από τον θάνατο του Φ.Σ. Χόφμαν
Η είδηση σόκαρε τους απανταχού σινεφίλ και τη βιομηχανία του θεάματος. Ο 46χρονος ταλαντούχος ηθοποιός Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν, ο οσκαρικός «Καπότε», ένα πραγματικό αουτσάιντερ του Χόλυγουντ βρέθηκε χθες νεκρός στο διαμέρισμά του στην Νέα Υόρκη.

«Τα έπαιρνα όλα. Ό,τι βρισκόταν στα χέρια μου. Ήμουν μόλις 22 και είχα πανικοβληθεί για τη ζωή μου. Μόνος μου ζήτησα να μπω στην αποτοξίνωση. Αν είχα χρήματα τότε, θα ήμουν νεκρός», είχε δηλώσει το 2006, αποκαλύπτοντας για πρώτη φορά ότι έκανε χρήση ναρκωτικών όσο φοιτούσε στη δραματική σχολή.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο ηθοποιός βρέθηκε στο μπάνιο του διαμερίσματός του στην περιοχή West Village του Μανχάταν, από έναν φίλο του, ο οποίος δεν μπορούσε να επικοινωνήσει μαζί του και τον αναζήτησε στο διαμέρισμά του φοβούμενος πώς κάτι είχε πάθει.

Οι αστυνομικοί που έφτασαν επί τόπου, βρήκαν μία σύριγγα στο μπράτσο του και δίπλα έναν φάκελο που περιείχε ηρωίνη. Ο κάδος απορριμμάτων ήταν επίσης γεμάτος με φακέλους οι οποίοι περιείχαν ηρωίνη, πάνω στους οποίους αναγραφόταν η φράση «Ace of Spades». Σύμφωνα με τη Δίωξη Ναρκωτικών, ο συγκεκριμένος τύπος ηρωίνης είχε να εμφανιστεί στους δρόμους της Νέας Υόρκης, από το 2008.

Οι γείτονες του διάσημου ηθοποιού, δήλωσαν στις Αρχές ότι τον τελευταίο καιρό έδειχνε άρρωστος και χαμένος στον κόσμο του, αφού είχε μόλις χωρίσει με τη σύντροφό του, Μίμι Ο’ Ντόνελ με την οποία είχε αποκτήσει τρία παιδιά.

Ο Δήμαρχος της Νέας Υόρκης Μπιλ ντε Μπλάσιο, δήλωσε μέσω του Twitter: « Λυπούμαστε για τον τραγικό και πρόωρο χαμό του Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν Σήμερα η Νέα Υόρκη θρηνεί την απώλεια ενός σπουδαίου της μεγάλης οθόνης»

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v