Βίντεο: 10 τρομακτικές φάρσες

Φαντάσματα, τηλεκίνηση, δεινόσαυροι, περίεργες μάσκες. Δείτε δέκα βίντεο με τις πιο τρομακτικές και ξεκαρδιστικές φάρσες που καταγράφηκαν on camera.
Βίντεο: 10 τρομακτικές φάρσες
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Οι φάρσες αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της εφηβείας μας, όμως σε αρκετές περιπτώσεις καταλήγουν να είναι τόσο τρομακτικές που πραγματικά δεν θα θέλαμε να βρεθούμε στην θέση των «θυμάτων».

Παρακάτω ακολουθούν δέκα τέτοιες χαρακτηριστικές περιπτώσεις. Προσοχή! Μην τις δοκιμάσετε σπίτι.

Ένα ψεύτικο κεφάλι στο κρεβάτι μπορεί κάλλιστα να αποτελέσει αιτία διαζυγίου.Αυτός ο πατέρας θεωρεί αστείο να τρομάξει μέχρι θανάτου τα παιδιά του υποδυόμενος τον σχιζοφρενή δολοφόνο με το πριόνι. Τα κακόμοιρα.Η κλασική φάρσα με το ψυγείο δεν παλιώνει ποτέ.Ανυποψίαστοι πολίτες πέφτουν θύματα ενός «φαντάσματος» μικρού κοριτσιού μέσα σε ασανσέρ. Η καρδιακή προσβολή είναι ζήτημα χρόνου.Όσο λάτρης τους Jurassic Park και να είσαι, δε γίνεται να μη τρομάξεις στη θέα ενός T-Rex στον διάδρομο.Τι κάνεις όταν ανακαλύπτεις ότι δεν έχεις αντανάκλαση στον καθρέφτη; Ψύχραιμος δεν μένεις πάντως…Η φάρσα που ξεκίνησε την μανία των γονιών να βιντεοσκοπούν τα παιδιά τους ενώ προσπαθούν να παίξουν αυτό εδώ το παιχνίδι. Γιατί το έκαναν αυτό; Δείτε και θα καταλάβετε.Με αφορμή την κυκλοφορία του ριμέικ της κλασικής ταινίας «Κάρι», οι παραγωγοί αποφάσισαν να τρομοκρατήσουν τους πελάτες ενός καφέ. Πώς; Δείτε το βίντεο.Σύντροφος – υπόδειγμα, παγιδεύει την κοπέλα του σε αυτοκίνητο δίνοντάς της ένα δώρο που θα ζήλευε κάθε γυναίκα.H μάσκα της ταινίας Scream, όπως φαίνεται, τρομάζει ακόμα κόσμο…


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v