Πρωταπριλιά 2012: Οι καλύτερες online φάρσες

Κάθε πρωταπριλιά, δημοφιλείς ιστοσελίδες τηρούν ευλαβικά την… παράδοση προσπαθώντας να ξεγελάσουν τους επισκέπτες τους με απίθανα προϊόντα και ολοκαίνουργιες υπηρεσίες. Δείτε σε βίντεο τις καλύτερες του 2012.
Πρωταπριλιά 2012: Οι καλύτερες online φάρσες
Το Youtube κυκλοφορεί τα βίντεό του σε DVD, το Gmail υποστηρίζει πληκτρολόγια με τον κώδικα Μορς, το Google Maps κυκλοφορεί σε οκτάμπιτη έκδοση για το… SNES και η Sony κυκλοφορεί το πρώτο Vaio… τσέπης. Προτού βιαστείτε να αναφωνήσετε «Wow!», σας ενημερώνουμε ότι όλα τα παραπάνω δεν είναι τίποτα περισσότερο από τις πρωταπριλιάτικες φάρσες μεγάλων εταιρειών στο Internet για το 2012. Δείτε τις – μαζί με άλλες εξίσου πετυχημένες – στα βίντεο που ακολουθούν.

Το Youtube κυκλοφορεί τα καλύτερα και πιο viral videos του σε DVD με την παρακάτω διαφήμιση που θα έπειθε ακόμα και τους πιο υποψιασμένους.




Η Sony κυκλοφορεί το πρώτο Vaio (κυριολεκτικά) τσέπης!



Η Toshiba αλλάζει τα δεδομένα (και το σχήμα) στον χώρο των tablets, λανσάροντας τα σε σχήμα στρογγυλό, ρομβοειδές και… καρδιάς.



Ο διάσημος Αμερικάνος παρουσιαστής Conan O’ Brien καταλαμβάνει με το… ζόρι το δημοφιλές tech site Mashable.



Το Gmail αναπτύσσει ένα νέο είδος πληκτρολογίου αποκλειστικά για… κώδικα Μορς!



Οι δημοφιλείς Lolcats έχουν πλέον το δικό τους Adblocker εν ονόματι (μαντέψτε) Cat Blocker. Αντί για τα μονότονα κενά στην θέση των μπλοκαρισμένων διαφημίσεων στις ιστοσελίδες, θα έχετε διάφορες αστείες εικόνες από… γάτες. Ωραία ιδέα πάντως!


Το Google Maps κυκλοφορεί σε 8-bit έκδοση με midi ήχους αποκλειστικά για χρήστες… SNES! Νοσταλγία…




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v