Απίστευτη γέννα στην Μεγάλη Βρετανία!

Μια γυναίκα στη Μεγάλη Βρετανία νίκησε τις πιθανότητες και γέννησε υγιέστατα τρίδυμα παρά το γεγονός ότι τα έμβρυα μοιράστηκαν στον ίδιο αμνιακό σάκο.
Απίστευτη γέννα στην Μεγάλη Βρετανία!
Οι πιθανότητες να επιζήσουν ήταν μία στις 160 χιλιάδες και όμως τα κατάφεραν. Ο λόγος για τα τρίδυμα Φιον, Μάντισον και Πέητζ τα οποία συλλήφθηκαν από ένα αυγό και μοιράστηκαν τον ίδιο αμνιακό σάκο, όμως κατάφεραν να επιζήσουν και χαίρουν άκρας υγείας.

Τα βρέφη αφού πέρασαν έξι εβδομάδες σε νοσοκομείο του Πόντιπουλ στην Μεγάλη Βρετανία είναι πλέον σπίτι τους, ενώ σύμφωνα με την μητέρα τους Κάρεν Γκίλμπερτ έχουν ήδη αρχίσει να αναπτύσσουν ξεχωριστούς χαρακτήρες. «Ήταν τόσο ίδια που σε τρόμαζαν.

Όμως πλέον αναπτύσσουν την δική τους προσωπικότητα, για παράδειγμα η Μάντισον είναι η πιο υπναρού, ενώ η Πέητζ και η Φιόν είναι περισσότερο δραστήριες», λέει η μητέρα τους στο BBC.

Οι γιατροί είχαν προειδοποιήσει τους γονείς ότι κατά τη διάρκεια της κύησης αυτού του είδους μπορεί να πεθάνει κάποιο από τα παιδιά, όμως εκείνοι ήταν αποφασισμένοι και αρνήθηκαν να κάνουν την έκτρωση που τους πρότειναν.

Πηγή: BBC

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v