Μας ψεκάζουν; Νέες μαρτυρίες για chemtrails

Τελικά μας ψεκάζουν; Νέες μαρτυρίες από δεκάδες πολίτες αυτή την εβδομάδα αναζωπυρώνουν τις θεωρίες περί ψεκασμών. Δείτε τι ισχύει για τα chemtrails.
Μας ψεκάζουν; Νέες μαρτυρίες για chemtrails
Οι γνωστές θεωρίες περί ψεκασμού με χημικά από αεροσκάφη για λόγους… παγκόσμιας συνωμοσίας φούντωσαν και πάλι αυτή την εβδομάδα, καθώς δεκάδες πολίτες από όλη την Ελλάδα καταγγέλλουν την εμφάνιση των λεγόμενων chemtrails στον ουρανό.

Το φαινόμενο κορυφώθηκε σήμερα, Πέμπτη, με πολλές μαρτυρίες για συνεχείς ψεκασμούς – δείτε το παρακάτω video με εικόνες από τον… ψεκασμένο ουρανό.



Τελικά μας ψεκάζουν;
Όπως μας είχε εξηγήσει σε παλαιότερο δημοσίευμα ο κ. Νίκος Κατσαρός, επιστημονικός συνεργάτης στο κέντρο ερευνών Δημόκριτος, τα «ύποπτα chemtrails» είναι τα ίχνη από αεροπλάνα τα οποία δεν εξαφανίζονται σε μερικά λεπτά, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις, οι ουρές είναι διακοπτόμενες ή έχουν σχήμα ζιγκ ζαγκ, κάτι που δεν συμβαίνει σε κοινά συμβατικά αεροπλάνα.

Οι εικασίες – όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε όλο τον κόσμο – στις οποίες προχωρούν αρκετοί πολίτες είναι πως οι ψεκασμοί γίνονται με δόλιους σκοπούς, όπως το «ράντισμα» με ναρκωτικά για να ανεχόμαστε την πολιτική εξουσία, η εξάπλωση του καρκίνου με καρκινογόνες ουσίες, η καταστολή μας με ψυχοφάρμακα – και ο κατάλογος είναι μεγάλος, όσο μεγάλη μπορεί να είναι και η φαντασία μας.

«Έχει διαρρεύσει ότι οι ψεκασμοί γίνονται για να αντιμετωπιστεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου, μέσα από την προσθήκη σωματιδίων αλουμινίου και βάριου στα καυσαέρια των αεροπλάνων. Τα σωματίδια αυτά ανακλούν το ηλιακό φως με αποτέλεσμα η Γη να θερμαίνεται σε μικρότερο ποσοστό και να αντιμετωπιστεί η κλιματική αλλαγή. Αν όμως κάτι τέτοιο ισχύει γιατί δεν το δημοσιοποιούν ώστε να βοηθήσει η επιστημονική κοινότητααναρωτιέται ο κ. Κατσαρός.

Τελικά μας ψεκάζουν; Επίσημη απάντηση δόθηκε από την πολεμική αεροπορία μετά από έντονες αντιδράσεις πολιτών πριν ενάμισι περίπου έτος. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, τα λευκά ίχνη στον ουρανό δεν είναι παρά νερό σε μορφή σταγονιδιών ή μικροσκοπικών παγοκρυστάλλων που δημιουργούνται από τα καυσαέρια πολιτικών αεροσκαφών.

Διαβάστε περισσότερες μαρτυρίες, θεωρίες και απαντήσεις στο σχετικό δημοσίευμα του In2life

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v