Ζώδια: Τι μας είπαν τα άστρα για τη νέα σεζόν

Επαγγελματικά, σχέσεις, υγεία, οικονομία. Διαβάσαμε τα άστρα και σας μεταφέρουμε τι… λένε για την πολυαναμενόμενη και κρίσιμη νέα σεζόν που πλησιάζει.
Ζώδια: Τι μας είπαν τα άστρα για τη νέα σεζόν
Η νέα σεζόν αναμένεται κρίσιμη σε πολλούς τομείς. Το 2014 φέρνει αλλαγές στην συναισθηματική, κοινωνική και επαγγελματική ζωή και οφείλουμε να προσαρμοστούμε ανάλογα. Διαβάσαμε τα άστρα λοιπόν, μάθαμε και μοιραζόμαστε μαζί σας τις προβλέψεις για το νέο έτος.

Κριός
Η νέα σεζόν σας βρίσκει πλήρως ανανεωμένους και είναι μια καλή ευκαιρία να ασχοληθείτε με την αισθηματική σας ζωή είτε ανανεώνοντας την σχέση σας είτε αναπτύσσοντας καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Το 2014 επιφυλάσσει ριζικές αλλαγές στην ζωή σας, επομένως θα πρέπει να κρατήσετε τις ισορροπίες, καθώς η επόμενη χρονιά κρύβει μπόλικες εκπλήξεις για εσάς και όχι πάντα θετικές. Οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν, αρκεί φυσικά να κάνετε προσεχτικά βήματα και να υποχωρήσετε κάπως όσον αφορά το έμφυτο πείσμα σας. Τέλος, ιδιαίτερη σημασία θα πρέπει να δώσετε στην διαχείριση των οικονομικών σας, καθώς θα προκύψουν μερικές δυσκολίες στην διευθέτησή τους.

Ταύρος
Η νέα σεζόν φέρνει σημαντικές αλλαγές στην ερωτική ζωή και στην εργασία σας. Αν σας προταθεί νέα δουλειά να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί καθώς δεν είναι σίγουρο ότι αυτή θα αποτελέσει την ιδανικότερη επιλογή για εσάς. Η έκλειψη του ήλιου πιθανώς να φέρει το τέλος μιας προβληματικής σχέσης και την αρχή μιας νέας που θα σας καλύπτει περισσότερο και πιθανώς να έρθει από τον ευρύτερο φιλικό σας κύκλο. Καλό θα ήταν από το νέο έτος να κόψετε τις κακές συνήθειες, για να αποφύγετε τυχόν προβλήματα στην υγεία σας.

Δίδυμος
Μπορεί να είστε φύσει ανυπόμονοι, αλλά την νέα σεζόν η υπομονή θα αναδειχθεί σε μεγάλο σας σύμμαχο σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Πιθανώς να χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω προκειμένου να διατηρήσετε την θέση σας στον εργασιακό σας χώρο, ενώ οι πιέσεις από τον οικογενειακό σας χώρο θα πρέπει να αντιμετωπιστούν, κυρίως, με ψυχραιμία. Ο Άρης στον Ζυγό το νέο έτος θα σας δώσει δύναμη και αποφασιστικότητα για να αντεπεξέλθετε στις δυσκολίες που θα προκύψουν.

Καρκίνος
Θα πρέπει να φροντίσετε να εξοπλιστείτε και εσείς με υπομονή και να είστε προνοητικοί, καθώς οι επόμενοι οκτώ τουλάχιστον μήνες θα σας ασκήσουν έντονη πίεση κυρίως στον οικογενειακό τομέα. Η σεληνιακή έκλειψη θα πρέπει να σας «ξυπνήσει» έτσι ώστε να αναλάβετε τις ευθύνες σας και να τακτοποιήσετε τυχόν εκκρεμότητες σε οικονομικά θέματα και να ανεφοδιαστείτε προκειμένου να έχετε έναν πιο εξασφαλισμένο χειμώνα. Αποφύγετε παράτολμες κινήσεις, προσπαθήστε να είστε πιο υποχωρητικοί στα συναισθηματικά σας και κινηθείτε έτσι ώστε να συντηρήσετε μια βασική ισορροπία.

Λέων
Αυτήν την στιγμή βρίσκεστε στο μάτι του κυκλώνα λόγω πιέσεων από όλες τις πλευρές. Η νέα σεζόν όμως σας δίνει την ευκαιρία να επιδιορθώσετε κάποιες καταστάσεις, να βάλετε τα πράγματα σε μια σειρά, αλλά να κάνετε και το ταξίδι που πάντα ονειρευόσασταν. Η ψυχολογική σας κατάσταση θα γίνει πιο εύθραυστη, όμως τα οικονομικά σας θα κινηθούν σε ανοδική πορεία. Κάπου στις αρχές του νέου έτους, ένας νέος έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα και δεν έχετε παρά να τον υποδεχτείτε με θετική σκέψη, αλλά να μην τον αφήσετε να σας παρασύρει συναισθηματικά ή οικονομικά σε πράξεις τις οποίες μετά θα μετανιώσετε.

Παρθένος
Ανήκετε στα ζώδια του φθινοπώρου, επομένως η άφιξη αυτής της εποχής σας επιφυλάσσει τα… καλύτερα. Η νέα σεζόν θα σας ευνοήσει σε ποικίλους τομείς (σχέσεις, εργασιακά, οικογένεια), αν και το τέλος του 2013 πιθανώς να σας κουράσει ψυχολογικά και σωματικά. Σημαντικό σας μέλημα από το 2014 θα πρέπει να είναι η επίτευξη της προσωπικής σας ισορροπίας μέσα από κάποιες υποχωρήσεις, κυρίως στα αισθηματικά σας. Μια νέα γνωριμία θα σας προσφέρει την αίσθηση ασφάλειας που πάντα είχατε ανάγκη.

Ζυγός
Σε ώρα ανάγκης είστε καταπληκτικοί στρατηγοί και έχετε πολύ καλές τακτικές για να προστατεύεστε και να προστατεύετε. Αυτές θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις αντιξοότητες που φέρνει στην ζωή σας το φθινόπωρο και η νέα σεζόν εν γένει. Μια αναταραχή στον αισθηματικό και στον εργασιακό σας κόσμο από την επόμενη χρονιά θα σας πάει λίγο πίσω, όμως θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να προσέξετε την υγεία σας. Τα αγαπημένα σας πρόσωπα θα σας στηρίξουν καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς και οι εχθροί σας θα συνειδητοποιήσουν ότι τσάμπα χαλάνε κόπο και χρόνο στο να σας διαβάλλουν.

Σκορπιός
Σαν ζώδιο του νερού είστε καλοί στα δύσκολα και αυτό είναι υπέρ σας, καθώς θα αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα στον εργασιακό και τον αισθηματικό τομέα την νέα σεζόν. Ακόμα και έτσι όμως, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε αδιέξοδα εργασιακής και συναισθηματικής φύσης χρησιμοποιώντας το έμφυτο «δαιμόνιό» σας. Ένας νέος έρωτας θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το παλιό, ενώ το 2014 ευνοεί τα ταξίδια, τις σπουδές και τις πνευματικές σας εργασίες. Ξέρετε ποια είναι τα ευαίσθητά σας σημεία και θα κάνετε ό,τι είναι δυνατόν για να αντιμετωπίσετε τις κάθε λογής δυσκολίες.

Τοξότης
Είστε φύσει αισιόδοξοι, όμως αυτό δεν είναι πάντα καλό. Θα πρέπει να συγκρατήσετε λίγο την υπέρμετρη αισιοδοξία σας και να προετοιμαστείτε κατάλληλα εν όψει της νέας σεζόν και να ξεφύγετε από την πλασματική πραγματικότητα. Δεν χρειάζεται να είστε προκατειλημμένοι, αρκεί να έχετε διαθέσιμες εναλλακτικές για κάθε δυσκολία που θα προκύψει. Οτιδήποτε καινούργιο έρθει στην ζωή σας αντιμετωπίστε το με επιφύλαξη και αποφύγετε αντιθέσεις στις εργασιακές σας σχέσεις. Η οικονομική σας κατάσταση βελτιώνεται αισθητά το 2014 και ο φιλικός σας κύκλος επεκτείνεται, χωρίς να αποκλείεται κάποιο φιλικό πρόσωπο να εκφράσει τον έρωτά του για εσάς.

Αιγόκερως
Οι δυσκολίες στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις, οι οποίες θα συσσωρευτούν στο τέλος αυτού χρόνου εκτονώνονται στις αρχές του νέου, δίνοντας σας την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή. Στους πρώτους μήνες του νέου έτους μια νέα ερωτική σχέση θα προκύψει και πιθανώς μια νέα εργασιακή ευκαιρία. Αν διατηρείτε ήδη μια σοβαρή σχέση, ίσως είναι καιρός να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της.

Υδροχόος
Κάντε υπομονή και προσέξτε τις κοινωνικές σας σχέσεις δίνοντας προτεραιότητα στην οικογένειά σας η οποία από την επόμενη χρονιά θα σας χρειαστεί. Μια μικρή ανακατωσούρα στα εργασιακά στις αρχές του νέου έτους θα σας αποπροσανατολίσει κάπως, όπως θα πρέπει να τιθασεύσετε το επαναστατικό σας εγώ, ως παιδί του Ουρανού που είστε και να συμβιβαστείτε. Στα μέσα του 2014 οι σχέσεις σας με τους γύρω θα σταθεροποιηθούν και μια πιθανή νέα συνεργασία στον επαγγελματικό τομέα αχνοφαίνεται στον ορίζοντα.

Ιχθείς
Η νέα σεζόν σας ευνοεί και αναζωπυρώνει τις σχέσεις σας στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα. Νέες ευκαιρίες γνωριμίας παρουσιάζονται ιδιαίτερα στα μέσα του νέου έτους, με ανθρώπους οι οποίοι θα μπορέσουν να εξυπηρετήσουν τις ανάγκες σας, οποιεσδήποτε και αν είναι αυτές. Προσοχή όμως, τυχόν οικονομικά θέματα θα προκύψουν αν δεν καταφέρετε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις όταν σας ζητηθεί.

Επιμέλεια: Νικόλας Γεωργιακώδης
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v