«Ανεπιθύμητος» στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ρουπακιάς

«Ανεπιθύμητο» κήρυξαν οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού τον Γιώργο Ρουπακιά, δολοφόνο του Παύλου Φύσσα. Οι αρχές αναζητούν άλλο σωφρονιστικό ίδρυμα.
«Ανεπιθύμητος» στις φυλακές Κορυδαλλού ο Ρουπακιάς
Έντονα φέρονται να αντέδρασαν οι τρόφιμοι των φυλακών Κορυδαλλού όταν έμαθαν ποιος θα ήταν ο νέος συγκρατούμενός τους. Ο Γιώργος Ρουπακιάς, δολοφόνος του Παύλου Φύσσα, μετά από την απολογία του στην 6η ανακρίτρια Πειραιά κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος. Η δικαιοσύνη αποφάσισε την μεταφορά του Ρουπακιά στις φυλακές Κορυδαλλού, της ίδιας δηλαδή περιοχής όπου έδρασε.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του τηλεοπτικού σταθμού Mega, οι κρατούμενοι των φυλακών Κορυδαλλού κήρυξαν τον 45χρονο άνδρα «ανεπιθύμητο». Έτσι, οι αρμόδιοι παράγοντες της σωφρονιστικής πολιτικής αναίρεσαν την απόφαση προκειμένου να αποφευχθούν χειρότερα επεισόδια εντός των φυλακών, και προσανατολίζονται προς την λύση των φυλακών Μαλανδρίνου.

Προς το παρόν, ο δράστης κρατείται στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ οι συγγενείς του Παύλου Φύσσα δήλωσαν το απόγευμα της Δευτέρας παράσταση πολιτικής αγωγής.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v