Κουβαλά τον ακρωτηριασμένο άντρα της και… μας συγκινεί

Η συγκινητική εικόνας μιας αμερικανίδας που κουβαλά τον σύζυγό της, ο οποίος έχασε τα πόδια του στον πόλεμο έχει φέρει δάκρυα στο διαδίκτυο.
Κουβαλά τον ακρωτηριασμένο άντρα της και… μας συγκινεί
Ρίγη συγκίνησης και χιλιάδες likes έχει αποσπάσει από τους χρήστες του διαδικτύου σε όλο τον κόσμο η εικόνα μιας αμερικανίδας να κουβαλά τον ακρωτηριασμένο σύζυγό της στην πλάτη της.

Ο πρώην πεζοναύτης Jesse Cottle έχασε τα πόδια του στο Αφγανιστάν το 2009, όταν τα βήματά του τον έφεραν πάνω από μία νάρκη. Ευτυχώς γι’ αυτόν, η τύχη έφερε κοντά του μια νέα γνωριμία κατά την διάρκεια της ανάρρωσής του στις ΗΠΑ: Ήταν η Kelly, με την οποία παντρεύτηκε τον επόμενο χρόνο.

Σε μια οικογενειακή φωτογράφιση, η φωτογράφος Sarah Ledford έριξε την ιδέα μιας ομαδικής πόζας μέσα στο νερό της λίμνης. Έτσι, ο Jesse έκανε αυτό που έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν: Αφαίρεσε τα τεχνητά του μέλη και ανέβηκε στην πλάτη της Kelly για να το φέρει μέσα στο νερό.

Η φωτογράφος φρόντισε να απαθανατίσει αυτή τη μεταφορά, και να την ποστάρει στο Facebook, με αποτέλεσμα να αποσπάσει χιλιάδες likes και shares. «Νιώθουμε ότι εκπροσωπούμε πολλά ζευγάρια που περνούν το ίδιο ακριβώς πράγμα, κι έτσι είναι τιμή μας που έχουμε γίνει το παράδειγμα», δήλωσε η νεαρή γυναίκα.

Δείτε παρακάτω την περί ης ο λόγος φωτογραφία, στην οποία η Kelly κρατά στην πλάτη της τον σύζυγό της για να τον μεταφέρει στο νερό.




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v