Σοκαριστική επιστολή για ευθανασία αυτιστικού παιδιού!

Μια ανώνυμη επιστολή η οποία εκτοξεύει απειλές προς ένα αυτιστικό παιδί συγκλόνισε την κοινότητα του Newcastle στο Οντάριο.
Σοκαριστική επιστολή για ευθανασία αυτιστικού παιδιού!
Το όνομά του είναι Μαξ και πρόκειται για έναν αυτιστικό παιδί 13 χρονών από το Newcastle του Οντάριο στις ΗΠΑ. Η μητέρα του σίγουρα δεν περίμενε ότι στην επιστολή που θα λάμβανε προ ολίγων ημερών θα διάβαζε τόσο ανατριχιαστικά πράγματα.

Η επιστολή η οποία ήρθε ανώνυμα στο σπίτι της οικογένειας του Μαξ και φαίνεται να είναι από κάποια μητέρα της γειτονιάς αναφέρει μεταξύ άλλων ότι ο μικρός «δεν θα έπρεπε να βγαίνει έξω να παίζει με τα άλλα παιδιά γιατί κάνει παράξενους θορύβους», ότι «είναι ένας εφιάλτης για τους γείτονες και θα παραμείνει έτσι» και ότι το καλύτερο που έχει να κάνει η μητέρα του είναι «να πάρει όσα κομμάτια του σώματός του δεν είναι ‘καθυστερημένα’ και να τα δωρίσει στην επιστήμη»!

Η επιστολή κλείνει προτρέποντας την μητέρα «να κάνει την χάρη στην γειτονιά και να πάει να μετακομίσει σε ένα τρέιλερ στο δάσος με το ζώο το παιδί της».

Δείτε την επιστολή, η οποία από την στιγμή που ανέβηκε στο Twitter από φιλικό ζευγάρι της οικογένειας έχει πάρει τουλάχιστον επτά χιλιάδες retweet:



N.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v