SPECIALSΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ

Sex Boxes: Ασφαλές σεξ στους δρόμους της Ζυρίχης!

Θέλοντας να παρέχει ασφάλεια στις ιερόδουλες και τους πελάτες τους, ο δήμος της Ζυρίχης έστησε «κουτιά του σεξ» σε δρόμους της πόλης.

Sex Boxes: Ασφαλές σεξ στους δρόμους της Ζυρίχης!

Για να κάνει την ζωή των ιερόδουλων και των πελατών τους πιο εύκολη, αλλά και για να απομακρύνει την πορνεία από το κέντρο της πόλης, ο Δήμος Ζυρίχης αποφάσισε να φτιάξει ειδικούς χώρους που μοιάζουν με πάρκινγκ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βάζουν το αυτοκίνητό τους και να κάνουν την… δουλειά τους χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

Οι χώροι αυτοί ονομάζονται “sex boxes” και ξεκίνησαν να λειτουργούν στις 26 Αυγούστου, σε μια παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης. Το ωράριό τους θα είναι από τις 19.00 έως τις 05.00 το πρωί, ενώ περιλαμβάνουν τουαλέτες, λόκερς, μικρά τραπεζάκια για καφέ και χώρο για ντουζ.

Οι πελάτες δεν θα χρειαστεί να φοβούνται για κάμερες παρακολούθησης αφού δεν θα υπάρχουν, ενώ οι ιερόδουλες θα πληρώνουν μια μικρή συμμετοχή και θα έχουν κοντά τους ένα κουμπί πανικού, σε περίπτωση που τα πράγματα… αγριέψουν. Παράλληλα, τον χώρο θα επιτηρούν άνθρωποι του Δήμου, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης τα τηλέφωνα που βρίσκονται μέσα στα «κουτιά».

Το κόστος για να διαμορφωθούν αυτοί οι χώροι αγγίζει τα 2.4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας τους ανέρχεται στα 700.000 φράγκα.

Ν.Γ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

σχετικά άρθρα

SPONSORED LINKS

"Ζει κανείς μονάχα μια φορά και, για τον τρόπο που ζω εγώ, μια φορά είναι αρκετή."

Frank Sinatra

 • 610 - Ο Ηράκλειος φτάνει με πλοίο από την Αφρική στην Κωνσταντινούπολη και ανατρέπει τον Βυζαντινό Αυτοκράτορα Φωκά.
  1883 - Ξεκινά για το παρθενικό του ταξίδι το θρυλικό τρένο Οριάν Εξπρές.
  1908 - Φονεύεται στο χωριό Ράκοβο Φλώρινας ο οπλαρχηγός του Μακεδονικού αγώνα Παύλος Ρακοβίτης.
  1916 -Ολοκληρώνεται η Ιταλική κατοχή στη Βόρειο Ήπειρο.
  1919 - Απελευθέρωση της Ξάνθης από τον Ελληνικό Στρατό (ΙΧ Μεραρχία).
  1943 - Σε τρίωρη ομιλία του μπροστά σε συγκέντρωση των Γερμανών τοποτηρητών στο κατεχόμενο Πόζναν, ο Χάινριχ Χίμλερ περιγράφει την εξολόθρευση των Εβραίων με λεπτομέρεια. Η ομιλία αυτή μαγνητοσκοπήθηκε και σώζεται μέχρι σήμερα. Στη δίκη της Νυρεμβέργης αποτέλεσε σημαντικότατο αποδεικτικό στοιχείο για τα εγκλήματα των εθνικοσοσιαλιστών.
  1944 - Η Ιταλική Φρουρά της Σάμου παραδίδεται στο διοικητή του Ιερού Λόχου, συνταγματάρχη Χριστόδουλο Τσιγάντε.
  1957 - Οι Σοβιετικοί εκτοξεύουν τον πρώτο τεχνητό δορυφόρο, τον Σπούτνικ 1.
  2005 - Επίσημη έναρξη των διαπραγματεύσεων ένταξης της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
  2009 - Νίκη του ΠΑΣΟΚ με 10,5 μονάδες διαφορά και 160 έδρες «έβγαλε» η κάλπη. Πεντακομματική Βουλή με ΠΑΣΟΚ 43,92%, Νέα Δημοκρατία 33,48% 91, Κ.Κ.Ε. 7,54% 21, ΛΑ.Ο.Σ 5,63% 15 και ΣΥ.ΡΙΖ.Α. 4,60% 13 να την αποτελούν. Την επόμενη μέρα ο Γιώργος Παπανδρέου ορκίστηκε πρωθυπουργός.

© 2002-2021 MEDIA2DAY

Managed Cloud by C2