Sex Boxes: Ασφαλές σεξ στους δρόμους της Ζυρίχης!

Θέλοντας να παρέχει ασφάλεια στις ιερόδουλες και τους πελάτες τους, ο δήμος της Ζυρίχης έστησε «κουτιά του σεξ» σε δρόμους της πόλης.
Sex Boxes: Ασφαλές σεξ στους δρόμους της Ζυρίχης!
Για να κάνει την ζωή των ιερόδουλων και των πελατών τους πιο εύκολη, αλλά και για να απομακρύνει την πορνεία από το κέντρο της πόλης, ο Δήμος Ζυρίχης αποφάσισε να φτιάξει ειδικούς χώρους που μοιάζουν με πάρκινγκ, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να βάζουν το αυτοκίνητό τους και να κάνουν την… δουλειά τους χωρίς να τους ενοχλεί κανείς.

Οι χώροι αυτοί ονομάζονται “sex boxes” και ξεκίνησαν να λειτουργούν στις 26 Αυγούστου, σε μια παλιά βιομηχανική περιοχή της πόλης. Το ωράριό τους θα είναι από τις 19.00 έως τις 05.00 το πρωί, ενώ περιλαμβάνουν τουαλέτες, λόκερς, μικρά τραπεζάκια για καφέ και χώρο για ντουζ.

Οι πελάτες δεν θα χρειαστεί να φοβούνται για κάμερες παρακολούθησης αφού δεν θα υπάρχουν, ενώ οι ιερόδουλες θα πληρώνουν μια μικρή συμμετοχή και θα έχουν κοντά τους ένα κουμπί πανικού, σε περίπτωση που τα πράγματα… αγριέψουν. Παράλληλα, τον χώρο θα επιτηρούν άνθρωποι του Δήμου, ενώ οι πελάτες θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε περίπτωση ανάγκης τα τηλέφωνα που βρίσκονται μέσα στα «κουτιά».

Το κόστος για να διαμορφωθούν αυτοί οι χώροι αγγίζει τα 2.4 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα, ενώ το ετήσιο κόστος λειτουργίας τους ανέρχεται στα 700.000 φράγκα.

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v