Η επιστολή-σοκ του πατέρα της 17χρονης από το Άργος

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σε εκδικηθώ που με άφησες» γράφει σε μια ανατριχιαστική επιστολή ο 47χρονος που πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος.
Η επιστολή-σοκ του πατέρα της 17χρονης από το Άργος
Την σοκαριστική επιστολή που άφησε ο 47χρονος επιχειρηματίας ο οποίος πυροβόλησε την κόρη του στο Άργος δημοσίευσε σήμερα το Βήμα. Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο πατέρας της 17χρονης κοπέλας, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο ΚΑΤ, κίνητρό του ήταν η εκδίκηση απέναντι στην εν διαστάσει σύζυγό του και μητέρα του κοριτσιού.

«Θα σκοτώσω την κόρη μου για να σ' εκδικηθώ που με άφησες. Με κατέστρεψες, μου πήρες τα μαγαζιά. Δεν σκοτώνω εσένα για να ζήσεις με τον πόνο της κόρης σου και να πεθάνεις μια ώρα νωρίτερα» γράφει.

Ο 47χρονος απευθύνεται προς την εν διαστάσει σύζυγό του με υβριστικές εκφράσεις, της επιρρίπτει ευθύνες για οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει αλλά και για το γεγονός ότι εκείνη διατηρούσε δεσμό με κοινό τους φίλο.

Στο σημείωμά του ρίχνει όλη την ευθύνη για τη διάλυση της οικογένειά τους στη σύζυγό του και αναφέρει ότι η απόφαση να σκοτώσει τη 17χρονη κόρη τους ήταν μόνο για εκδίκηση.

«Σκοτώνω την κόρη μας για να μη γίνει σαν και εσένα. Κανονικά θα έπρεπε να σκοτώσω εσένα, αλλά επειδή θα ζήσεις, όσο ζήσεις, με το βάρος του θανάτου της θα είναι καλύτερα» γράφει.

Ο 47χρονος, που νοσηλεύεται σε κώμα στο Τζάνειο νοσοκομείο του Πειραιά, πυροβόλησε την κόρη του στις 12 Αυγούστου στην πλατεία Λαϊκής Αγοράς στο Άργος και ο ίδιος, στη συνέχεια, επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Πηγή: Το Βήμα
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v