Σοκαριστικό βίντεο: Ο εκτροχιασμός του τρένου στην Ισπανία

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο που κατέγραψαν οι κάμερες ασφαλείας, την στιγμή του μοιραίου εκτροχιασμού του τρένου, που προκάλεσε τον θάνατο 80 ανθρώπων.
Σοκαριστικό βίντεο: Ο εκτροχιασμός του τρένου στην Ισπανία
Με 190 χιλιόμετρα την ώρα έτρεχε το τραίνο που εκτροχιάστηκε σήμερα το πρωί στη Γαλικία της Ισπανίας, προκαλώντας την μεγαλύτερη σιδηροδρομική τραγωδία των τελευταίων σαράντα χρόνων στη χώρα. Στους ογδόντα ανέρχεται μέχρι στιγμής ο αριθμός των νεκρών, ενώ 176 τραυματίες νοσηλεύονται σε νοσοκομεία της περιοχής. Οι τριανταέξι εξ αυτών, ανάμεσά τους και τέσσερα παιδιά, βρίσκονται σε κρίσιμη κατάσταση.



Ανάμεσα στους τραυματίες είναι υπήκοοι διαφόρων χωρών, περιλαμβανομένων ενός υπηκόου της Βρετανίας καθώς και πολιτών των ΗΠΑ, όπως δήλωσε η επικεφαλής των υγειονομικών υπηρεσιών της περιφέρειας της Γαλικίας. Στην αμαξοστοιχία επέβαιναν συνολικά 256 άτομα.

Οι ισπανικές αρχές, πάντως, έχουν αποκλείσει το ενδεχόμενο τρομοκρατικής ενέργειας ως πιθανού αιτίου για τον εκτροχιασμό του τρένου. Τριήμερο πένθος για όλη την χώρα έχει κηρύξει ο Πρωθυπουργός, Μαριάνο Ραχόι.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v