Επική νίκη των Heat στους τελικούς του NBA(vid)

Οι Miami Heat έκαναν το 3-3 στην σειρά των τελικών με τεράστια εμφάνιση και απίστευτο τρίποντο του Ray Allen. Δείτε το βίντεο τα highlights.
Επική νίκη των Heat στους τελικούς του NBA(vid)
To slogan «I Love this Game» εκφράζει πλήρως την σειρά των τελικών μεταξύ των San Antonio Spurs και των Miami Heat. Τρανό παράδειγμα ο χθεσινός, έκτος κατά σειρά τελικός μεταξύ των δύο ομάδων ο οποίος προκάλεσε δυνατές συγκινήσεις σε όσους είχαν την τύχη να τον δουν.

Οι δύο ομάδες βγήκαν αποφασισμένες στο παρκέ. Οι μεν Heat ήταν με την πλάτη στον τοίχο μετά το 3-2, οι δε Spurs με νίκη κατακτούσαν το πρωτάθλημα. Φαίνεται πως οι δεύτεροι θα χρειαστεί να περιμένουν, καθώς τελικός νικητής ήταν οι Miami Heat με σκορ 103-100 στην παράταση.

Η ομάδα του Miami «ξύπνησε» στο τέταρτο δωδεκάλεπτο και με ένα απίστευτο τρίποντο του Ray Allen έστειλε το παιχνίδι στην παράταση. Έχοντας την ψυχολογία με το μέρος τους, κατάφεραν να πάρουν μια αρκετά δύσκολη νίκη και να οδηγήσουν την σειρά σε έβδομο και τελευταίο παιχνίδι. Ο "τελικός των τελικών" θα πραγματοποιηθεί στις 4.30 τα ξημερώματα της Παρασκευής.

Δείτε τα highlights του παιχνιδιού:



Και αν δεν χορτάσατε, δείτε ξανά το τρίποντο του Ray Allen:


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v