Νότης Σφακιανάκης: «Μας έφτιαξαν εξωγήινοι»

Ο Νότης Σφακιανάκης ξαναχτυπά. Δείτε όλα όσα είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα για ομοφυλόφιλους, εξωγήινους και τον…Δία.
Νότης Σφακιανάκης: «Μας έφτιαξαν εξωγήινοι»
«Έξω από τα δόντια» τα είπε ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα. Μεταξύ άλλων, χαρακτήρισε «εμετικό» το θέαμα των ερωτευμένων ομοφυλόφιλων, ενώ ανέφερε ότι το ανθρώπινο είδος δημιουργήθηκε από εξωγήινους.

Για τους ομοφυλόφιλους είπε: «Είναι δικαίωμά τους. Δε θα επέμβω στη σεξουαλική ζωή του καθενός από τη στιγμή που δεν προβάλλει δημόσια. Το να περπατάνε δυο άνδρες χέρι-χέρι δε μ' αρέσει αισθητικά. Είχα πάθει σοκ όταν κάποια στιγμή πριν από δέκα χρόνια βρίσκομαι σε φανάρι και είδα δύο αγόρια και κρατιόντουσαν από το χέρι. Μου φάνηκε πολύ αντιαισθητικό, εμετικό, αφύσικο».

Στην συνέχεια, όταν ο Γιώργος Λιάγκας τον ρώτησε για τις δηλώσεις που είχε κάνει για την Ακρόπολη, λέγοντας ότι την έφτιαξαν εξωγήινοι είπε: "Δεν έχουν φτιάξει την Ακρόπολη εξωγήινοι. Εμάς έχουν φτιάξει εξωγήινοι. Όλους μας. Αυτό που αποκτήσαμε από τη μια στιγμή στην άλλη, ο άνθρωπος ο οποίος βρισκόταν σε μια παλαιολιθική εποχή και απότομα σε πολλά μέρη της γης απέκτησε απίστευτη γνώση. Πειραματόζωα είμαστε, υβρίδια. Κυκλοφορούν στον κόσμο εξωγήινοι. Ενδεχομένως κάνουν επισκέψεις στη γη νοήμονα όντα".

Όμως ο τραγουδιστής δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε λέγοντας ότι ο Δίας πετούσε… λέιζερ και ότι όλοι οι θεοί είναι εξωγήινοι: «Υπήρχαν θεοί που ερχόντουσαν από πάνω. Όταν κάνουμε προσευχή γιατί κοιτάμε προς τα πάνω; Ο Δίας πετούσε κεραυνούς λέιζερ, ο Ερμής είχε τη φτερωτή άμαξα. Εξωγήινοι ήταν. Όλοι οι θεοί ήταν εξωγήινοι. Εμείς είμαστε αποβράσματα του γαλαξία. Η ανθρωπότητα. Όσο για τους Έλληνες, σε κάποιους τόπους όπως η Ελλάδα για κάποιους ενεργειακούς λόγους έκαναν περισσότερες επισκέψεις. Αν δεν είσαι αρχαιολάτρης, από που θα ξεκινήσεις. Βεβαίως και είμαι αρχαιολάτρης. Δεν έχω πάει όμως σε τελετή δωδεκαθεϊστών», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο με την συνέντευξη:




Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v