Βίντεο με στιγμές ανθρωπιάς συγκινεί το διαδίκτυο

Δείτε την συλλογή με συγκινητικές στιγμές ανθρωπιάς που κατέγραψαν οι κάμερες αυτοκινήτων στους δρόμους της Ρωσίας και έχουν φέρει… διαδικτυακά δάκρυα.
Βίντεο με στιγμές ανθρωπιάς συγκινεί το διαδίκτυο
Ένα αυτοκίνητο σταματά για να περάσει μία ηλικιωμένη κυρία. Δύο φορτηγά ακινητοποιούνται για να σώσουν ένα παιδάκι που ξέφυγε από την μαμά του στον δρόμο. Ένας οδηγός κατεβαίνει από το αυτοκίνητό του για να βοηθήσει έναν άνδρα με πατερίτσες να διασχίσει τη λεωφόρο.

Είναι όλα τους περιστατικά οδικής… ανθρωπιάς από την Ρωσία, τα οποία κατέγραψαν κάμερες αυτοκινήτων και συγκεντρώθηκαν για να δημιουργηθεί αυτό το υπέροχο πεντάλεπτο video που έχει συγκινήσει πάνω από τρία εκατομμύρια θεατές στο YouTube, όπου ανέβηκε προ ολίγων ημερών.

Το video λέγεται «Positive compilation of Russian dash cams» («Θετική συλλογή από ρωσικές κάμερες») και επιδιώκει να αλλάξει την αντίληψη του κόσμου για την «παγερή» Ρωσία και τους κατοίκους της. Οι στιγμές που αποτυπώνονται στις κάμερες των αυτοκινήτων είναι πράγματι άκρως συγκινητικές – δείτε παρακάτω το video, κρίνετε μόνοι σας και πείτε μας την άποψή σας στο τέλος του δημοσιεύματος.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v