Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν τους δολοφόνους Βρετανού στρατιώτη

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο στο οποίο αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών της δολοφονίας βρετανού στρατιώτη.
Βίντεο: Αστυνομικοί πυροβολούν τους δολοφόνους Βρετανού στρατιώτη
Την προηγούμενη Τετάρτη, ο 25χρονος βρετανός στρατιώτης Λι Ρίγκμπι, ο οποίος είχε υπηρετήσει στο Αφγανιστάν, δολοφονήθηκε από δύο μουσουλμάνους σε δρόμο του Γούλγουϊτς, στο νοτιοανατολικό Λονδίνο. Οι δύο δράστες σκότωσαν με πρωτοφανή βιαιότητα τον νεαρό στρατιώτη, ενώ περίμεναν την… αστυνομία, κραδαίνοντας τους αιματοβαμμένους μπαλτάδες τους και απευθύνοντας μηνύματα μίσους και εκδίκησης προς περαστικούς και κάμερες.

«Πρέπει να τους πολεμήσουμε όπως μας πολεμάνε. Οφθαλμός αντί οφθαλμού και οδόντα αντί οδόντος. Ζητώ συγγνώμη που έπρεπε να το δουν αυτό σήμερα γυναίκες, αλλά και στην δική μας γη, οι γυναίκες μας αναγκάζονται να βλέπουν το ίδιο. Δεν θα είσαστε ποτέ ασφαλείς», λέει ένας από τους δράστες στην κάμερα.

Δείτε το βίντεο:



Σήμερα, η εφημερίδα Daily Mirror ανέβασε στην ιστοσελίδα της βίντεο, στο οποίο αστυνομικοί ανοίγουν πυρ εναντίον των δύο δραστών, λίγες ώρες μετά την δολοφονία του βρετανού στρατιώτη.

Στο βίντεο, διάρκειας 10 δευτερολέπτων, φαίνεται ένας από τους δράστες να τρέχει προς την πλευρά ενός περιπολικού, κρατώντας μαχαίρι και στη συνέχεια να δέχεται τα πυρά των αστυνομικών και να πέφτει στο έδαφος. Ο δεύτερος άνδρας, εμφανίζεται με στραμμένο το όπλο του προς τους αστυνομικούς και στη συνέχεια δέχεται και αυτός τα πυρά τους. Οι δύο ύποπτοι νοσηλεύονται φρουρούμενοι.



Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v