Κατσικάκι με οκτώ πόδια γεννήθηκε στη Λέσβο!

Ένα κατσικάκι με οκτώ πόδια γεννήθηκε στο Πλωμάρι της Λέσβου προ ολίγων ημερών. Το άτυχο ζώο γεννήθηκε με νεκρό, με πληγή στο κεφάλι που προφανώς οφειλόταν σε γενετική διαταραχή.
Κατσικάκι με οκτώ πόδια γεννήθηκε στη Λέσβο!
Οι γενετικές διαταραχές είναι υπεύθυνες για πολλά περίεργα πλάσματα που έχει συναντήσει κατά καιρούς οι ανθρωπότητα. Μία από τις πλέον αξιοπερίεργες περιπτώσεις αυτού του είδους αντίκρισαν προ ολίγων ημερών και οι κάτοικοι του Πλωμαρίου της Λέσβου, όπου γεννήθηκε κατσικάκι με… οκτώ πόδια.

Το άτυχο ζώο γεννήθηκε νεκρό, με μια πληγή στο κεφάλι, και κατά πάσα πιθανότητα, σύμφωνα με το τοπικό ειδησεογραφικό site PlomariNews, από όπου προέρχεται και η φωτογραφία του ζώου, έπασχε από γενετική διαταραχή.

Κάποιοι στο νησί αποκάλεσαν το ζώο «χταπόδι», ενώ σύμφωνα με μαρτυρία κατοίκου της Λέσβου, στην περιοχή έχει γεννηθεί και παλαιότερα κατσίκι με επτά πόδια – και πάλι στο Πλωμάρι.

Στο παρακάτω video, μπορείτε να δείτε πλάνα από ένα πλάσμα που γεννήθηκε με αντίστοιχη γενετική διαταραχή στην Παλαιστίνη λίγο παλαιότερα, επίσης με οκτώ πόδια και «ανθρώπινα» χαρακτηριστικά στο πρόσωπό του.



Πηγή: PlomariNews.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v