Σοκ: Βίασαν δύο σκυλιά μέχρι θανάτου!

Θύελλα αντιδράσεων από φιλοζωικές οργανώσεις έχει προκαλέσει επώνυμη καταγγελία μιας οικογένειας από την Λακωνία ότι άγνωστοι κακοποίησαν σεξουαλικά μέχρι θανάτου τα δυο οικόσιτα σκυλιά της.
Σοκ: Βίασαν δύο σκυλιά μέχρι θανάτου!
Περιστατικά κακοποίησης σκύλων γίνονται συχνά πυκνά θέμα στην επικαιρότητα, προκαλώντας την οργή φιλόζωων και μη όμως το συγκεκριμένο περιστατικό ξεπερνά κάθε αρρωστημένοι φαντασία. Σύμφωνα με επιστολή, την οποία αναδημοσίευσε η Πανελλήνια Φιλοζωική Ομοσπονδία στην σελίδα της στο Facebook, δύο ιδιόκτητα σκυλιά κακοποιήθηκαν σεξουαλικά μέχρι θανάτου στο χωριό Σκάλα Λακωνίας.

Τα σκυλιά άνηκαν στην οικογένεια Σταθακοπούλου, η οποία και έστειλε την επιστολή στην Ομοσπονδία. Όπως αναφέρεται στην επιστολή, τα ζώα υπέφεραν και εν τέλει πέθαναν στα χέρια της οικογένειας, σχεδόν διαμελισμένα από τα βασανιστήρια στα οποία τα υπέβαλε ο κτηνοβάτης.

«Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ποιό άρρωστο μυαλό θα μπορούσε να κάνει κάτι τέτοιο, το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι κ παλαιότερα - πριν 10 μήνες περίπου- είχε ξαναπροσπαθήσει να πλησιάσει τα σκυλάκια στην αυλή μας, αλλά έγινε αντιληπτός επειδή τα σκυλιά γαύγιζαν και βγαίνοντας έξω να δούμε τι συμβαίνει είδα το ένα σκυλί μας κρεμασμένο σε ένα δέντρο - το οποίο ευτυχώς πρόλαβα κ το έσωσα», αναφέρει μεταξύ άλλων στην επιστολή μέλος της οικογένειας.

Μέχρι στιγμή πάντως, ο δράστης δεν έχει βρεθεί, αν και όπως αναφέρει η οικογένεια έχει δοθεί στις Αρχές το πορτοφόλι του εδώ και έναν μήνα.

Η φωτογραφία του άρθρου είναι από το αρχείο μας.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v