Harlem Shake: Όλο το Internet χορεύει

Ξεχάστε το Gangnam Style. Η νέα μανία στο Internet λέγεται Harlem Shake και έχει κάνει κόσμο και κοσμάκη να παθαίνει… επιληψία στο άκουσμα ενός συγκεκριμένου τραγουδιού. Δείτε το βίντεο που άρχισε την επιδημία και τις πιο εντυπωσιακές παραλλαγές του.
Harlem Shake: Όλο το Internet χορεύει
Τα memes δεν είναι κάτι καινούργιο στον σουρεάλ κόσμο του Internet. Ακόμα και το πιο «άκυρο» βίντεο μπορεί να γίνει viral και να γνωρίσει μερικές… χιλιάδες παραλλαγές πριν καν προλάβετε να πείτε Youtube. Τις τελευταίες μέρες λοιπόν, η νέα επιδημία ακούει στο όνομα Harlem Shake.

Τι εστί Harlem Shake; Πρόκειται για τριαντάλεπτα βίντεο στα οποία κατά πρώτα δεκαπέντε δευτερόλεπτα ένας τύπος με μάσκα χορεύει λικνίζοντας ρυθμικά την λεκάνη του υπό τους ήχους του κομματιού Harlem Shake του Baauer, ενώ οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές ασχολούνται βαριεστημένα με την δουλειά τους. Στην μέση του βίντεο και αφού το τραγούδι έχει φορτώσει, γίνεται cut, η εικόνα αλλάζει και όλοι οι πρωταγωνιστές χορεύουν σαν να τους χτύπησε ηλεκτρικό ρεύμα φορώντας ό,τι ναναι. 

Η αρχή έγινε από τέσσερεις νεαρούς σε ένα δωμάτιο.



Δεν άργησε όμως να επεκταθεί σε Πανεπιστήμια.



Στον στρατό



Σε δελτία ειδήσεων




Σε σπίτια



Σε πυροσβεστικούς σταθμούς



Περιμένουμε την δική σας αγαπημένη version του Harlem Shake, όπως επίσης και προτάσεις για την διοργάνωση ενός αντίστοιχου event – γιατί όχι; - στους δρόμους της Αθήνας. 

Update: Το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου θα διοργανωθεί το Harlem Shake της Αθήνας με φόντο την... Ακρόπολη. Δείτε εδώ το σχετικό γκρουπ στο Facebook

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v