Πάγκαλος: «Χέρι-χέρι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή - Γελοίος ο Τσίπρας»

Σκληρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ και προσωπικά στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Θεόδωρος Πάγκαλος μιλώντας στον Βήμα 99,5. Τον αποκάλεσε «γελοίο», ενώ είπε ότι «Χρυσή Αυγή και ΣΥΡΙΖΑ μαζί, χέρι-χέρι» δημιουργούν ταραχές.
Πάγκαλος: «Χέρι-χέρι ΣΥΡΙΖΑ και Χρυσή Αυγή - Γελοίος ο Τσίπρας»
Ο Θεόδωρος Πάγκαλος όπου σταθεί και όπου βρεθεί δεν χάνει ευκαιρία να διακηρύξει την… αγάπη του προς τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. «Ένας τύπος που λέει στους Ευρωπαίους: Βάλτε κάτω τα μολύβια και ακούστε μας, γιατί μιλάμε για ανθρώπους, δεν είναι γελοίος; Εμένα αυτό το συναίσθημα μου προκαλεί», δήλωσε μεταξύ άλλων σήμερα στον Βήμα FM, αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

«Η ψυχολογική ανάλυση των μελών της Χρυσής Αυγής θεωρώ ότι είναι χαρακτηριστικό μιας ιδιάζουσας ελαφρότητας που έχει ο κ. Τσίπρας. Αφού είναι ψευτοτσαμπουκάδες, γιατί τα στελέχη του κ. Τσίπρα δεν ορθώνουν το ανάστημά τους εναντίον τους να τους σταματήσουν, αλλά χέρι-χέρι, μαζί και οι δύο, δημιουργούνε ταραχές και αναστατώσεις με κοινά συνθήματα όπως το «Έξω από την Ευρώπη»;», είπε ο πολιτικός του ΠΑΣΟΚ για την «σχέση» ΣΥΡΙΖΑ – Χρυσής Αυγής.

Από τα πυρά του κ. Πάγκαλου δεν ξέφυγε ούτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος: «Ο κ. Βενιζέλος μάζεψε τη στενή του παρέα, το γραφείο του, κυριολεκτικά απέκλεισε όλους τους άλλους, αδιαφόρησε για αυτούς και τώρα έρχεται και λέει «βοηθήστε με». Ποιον να βοηθήσουμε; Δεν έχει μείνει κανείς. Εδώ έφυγε το ΠΑΣΟΚ, δε φεύγουμε εμείς», είπε χαρακτηριστικά.

Παραδόξως, χαρακτήρισε τον Αντώνη Σαμαρά «ώριμο» λέγοντας: «Είμαι ευχάριστα έκπληκτος, γιατί δεν περίμενα ότι θα μπορέσει να συνδυάσει το δικό του κόμμα με τις στάσεις και τις αντιστάσεις του, το ΠΑΣΟΚ στην κατάσταση που είναι σήμερα κι ένα κόμμα που έχει προκύψει από την κομμουνιστικής προέλευσης Αριστερά, με άλλες βλέψεις και άλλους προσανατολισμούς, όπως είναι το κόμμα του κ. Κουβέλη». Επίσης πρόσθεσε: «Είναι ένα επίτευγμα που από τον Σαμαρά της Πολιτικής Άνοιξης δεν το περίμενα. Φαίνεται ότι έχει ωριμάσει κι ένας πολιτικός που ωριμάζει μου αρέσει, όπως κι ένας πολιτικός που αλλάζει μου αρέσει».

Ν.Γ.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v