Mazi-ta-fagame.gr: Ο Πάγκαλος στην αντεπίθεση

Με σκοπό να συγκεντρώσει ιστορίες πολιτών τις οποίες και θα εντάξει στο νέο του βιβλίο «Τα φάγαμε μαζί», ο Θεόδωρος Πάγκαλος λάνσαρε σήμερα την ομώνυμη ιστοσελίδα. Λόγω φόρτου επισκέψεων πάντως, το site εξακολουθεί να είναι εκτός λειτουργίας.
Mazi-ta-fagame.gr: Ο Πάγκαλος στην αντεπίθεση
Mazi- ta- fagame.gr. Όχι, δεν πρόκειται για ιστοσελίδα – trolling στην διάσημη ατάκα του Θεόδωρου Πάγκαλου, αλλά για μια ανοικτή πρόσκληση του ίδιου του πολιτικού προς τους πολίτες για να συμβάλλουν στη συγγραφή του ομώνυμου βιβλίου του. Στόχος της ιστοσελίδας όπως αναφέρει ο ίδιος είναι «να συγκεντρώσει προσωπικές εμπειρίες για τη συνευθύνη και συνενοχή των πολιτών στο πάρτι που έγινε».

Ζητούμε από τους πολίτες, με την τεχνική crowdsourcing, να μας στείλουν επώνυμα, ή ανώνυμα, την ιστορία τους" αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ιστοσελίδα του κ. Πάγκαλου. Στη σελίδα υπάρχει μια φόρμα υποβολής, μέσω της οποίας οι χρήστες μπορούν να καταθέσουν τη δική τους ιστορία γράφοντας μέχρι 250 λέξεις.

Αναφέρεται ακόμα ότι "η γνωστοποίηση των παραπάνω πληροφοριών θα βοηθήσει στην καλύτερη κατανόηση της πολιτικής κατάστασης της χώρας. Επίσης θα δράσει «παιδευτικά» ειδικά για τους νέους, ώστε να μετασχηματιστεί η θέληση για μια κρατικοδίαιτη θέση στο δημόσιο σε θέληση για ανάπτυξη και δημιουργία".

Ο επισκέπτης του site μπορεί επίσης, να δει τη δήλωση του Θεόδωρου Πάγκαλου στη Βουλή στις 21 Σεπτεμβρίου 2010, καθώς και ολόκληρη τη συνεδρίαση.

Η ιστοσελίδα πάντως, λόγω μεγάλης επισκεψιμότητας είναι εκτός λειτουργίας από το μεσημέρι.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v