Youtube picks: Από το τσουνάμι στις… γάτες

Φυσικές καταστροφές, epic καυγάδες στο ζωικό (και ανθρώπινο) βασίλειο, παρκαρίσματα από… άλλον πλανήτη και ένα σωρό ακόμα «σπάνιες» στιγμές από ερασιτεχνικές κάμερες, κατευθείαν στην οθόνη του υπολογιστή μας.
Youtube picks: Από το τσουνάμι στις… γάτες
 του Νικόλα Γεωργιακώδη

Άτιμο Youtube, δεν σε αφήνει να αγιάσεις. Κάθε, μα κάθε φορά που τελειώνει ένα βίντεο, σου εμφανίζει άλλα πέντε σχετικά (και καλά) με το θέμα του βίντεο που μόλις παρακολούθησες. «Giant shark attacks whale», «Crazy fight in a bar», «Fail parking», «Shocking amateur tsunami footage» και ούτω καθ’ εξής. Κάπως έτσι λοιπόν, καταλήγεις να σπαταλάς όλον τον ελεύθερό σου χρόνο (και αν δεν έχεις, τον… μη ελεύθερό σου χρόνο) βλέποντας το ένα βίντεο μετά το άλλο και μετά από μερικές ώρες, συνειδητοποιείς πως έχεις μπει άθελά σου σε έναν φαύλο ψηφιακό κύκλο ο οποίος δεν έχει διέξοδο. Όμως το ευχαριστήθηκες. Και μάλλον θα το ξανάκανες.

Epic καυγάδες

Λίγο οξύθυμος να είσαι, δεν θέλει και πολύ για να μπλέξεις σε δημόσιο καυγά. Δείτε τα παρακάτω βίντεο με epic καυγάδες ανθρώπων και… ζώων.

Χωρίς λόγια
 


Νεαρός τις… τρώει κανονικά από ηλικιωμένο σε λεωφορείο. Σημειωτέον, το παρακάτω περιστατικό θα γυριστεί σε ταινία με τον Danny Trejo (“Machete”). Απίστευτο.



Όλα ξεκίνησαν από μια κλωτσιά στο αυτοκίνητο…



«Γ*&^%@ την Παναγία μου, έχεις κόκκινο!»



Το κορνάρισμα στο φανάρι μπορεί να γίνει επικίνδυνο



Ακόμα και οι… γάτες έχουν τα όριά τους



Και οι πιγκουίνοι φυσικά



Τα Σαγόνια της Όρκας



Πύθωνας vs. Κόμπρα 

 

No parking
Κανείς δεν είναι τέλειος στο παρκάρισμα. Όμως υπάρχουν παρκαρίσματα τα οποία ξεπερνούν κάθε φαντασία – και ευτυχώς υπάρχει μια κάμερα για να τα καταγράψει.



Κινηματογραφική καταδίωξη 

 

Η μανία της φύσης
Τσουνάμι, τυφώνες, σεισμοί. Πάντα θα υπάρχει μια ερασιτεχνική κάμερα για να καταγράψει συγκλονιστικές εικόνες.

Δύο συγκλονιστικά βίντεο από το τσουνάμι στην Ιαπωνία το 2004:





Τυφώνας στην Αλαμπάμα:




Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v