Η Pixar… τρελάθηκε στα sequel

Μετά το «Finding Nemo 2» και τη συνέχεια του Monsters Inc. «Monsters University», η Pixar σύμφωνα με φήμες ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα για το τέταρτο μέρος του αγαπημένου animation Toy Story.
Η Pixar… τρελάθηκε στα sequel
Η πιο πετυχημένη εταιρεία animation δεν σκοπεύει να αφήσει… παραπονεμένο το κοινό της. Με το sequel του Finding Nemo να βρίσκεται στα σκαριά και το prequel του Monsters Inc. να βρίσκει το δρόμο του προς τις σκοτεινές αίθουσες τον Ιούνιο του 2013, η θυγατρική της Disney δείχνει πως θέλει να εκμεταλλευτεί στο έπακρο την επιτυχία των παραγωγών της. Έτσι, σύμφωνα με φήμες, σχεδιάζει ήδη το τέταρτο μέρος του «κλασσικού» Toy Story.

To Toy Story 3 έφτασε τα ένα δισεκατομμύριο δολάρια εισπράξεις από το 2010, ενώ το franchise της σειράς, το οποίο ξεκίνησε το 1995, έχει συγκεντρώσει μέχρι σήμερα περίπου δύο δισεκατομμύρια δολάρια. Και ενώ το Toy Story 3 υπήρξε η μεγαλύτερη επιτυχία της Pixar στο Box Office, το Finding Nemo του 2003 εξακολουθεί να το… ακολουθεί από κοντά με εισπράξεις 867 εκατομμυρίων δολαρίων μέχρι σήμερα. Μάλιστα, η 3D εκδοχή του έχει προγραμματιστεί για τον Σεπτέμβριο.

Το πρώτο δείγμα της εταιρείας στην «μάχη» των sequel θα κυκλοφορήσει το 2013 και στην ουσία πρόκειται για prequel της ταινίας Monsters Inc. Δείτε το trailer:



Όσον αφορά το sequel του Finding Nemo, αν και η Pixar τηρεί προς το παρόν σιγή… ψαριού για το θέμα, ο σκηνοθέτης της πρώτης ταινίας Andrew Stanton σύμφωνα με δημοσίευμα του deadline.com έχει ήδη υπογράψει συμβόλαιο με την εταιρεία για την έναρξη των γυρισμάτων. Ο ίδιος πάντως διέψευσε το δημοσίευμα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter.

Τέλος, οι φήμες για το Toy Story 4 άρχισαν να οργιάζουν όταν κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης με τον Tom Hanks (έχει χαρίσει τη φωνή του στον καουμπόη της σειράς) και σε ερώτηση του δημοσιογράφου αν πιστεύει πως η εγγονή του θα μπορούσε να δει το Toy Story 4 απάντησε πως «ήδη κάτι έχει αρχίσει να κινείται προς αυτήν την κατεύθυνση».



Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v