Αθήνα: Επιθέσεις πεινασμένων αλλοδαπών σε αδέσποτα

Αναφορά κατέθεσε η Φιλοζωική Εταιρεία στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών με την οποία ζητά την άμεση παρέμβασή της ώστε να σταματήσει ο αφανισμός των ζώων της Αθήνας που καταλήγουν προς... βρώση από πεινασμένους συνανθρώπους μας.
Αθήνα: Επιθέσεις πεινασμένων αλλοδαπών σε αδέσποτα
Οι φωτογραφίες οι οποίες έχει στην κατοχή της η Φιλοζωική Εταιρεία είναι φρικιαστικές και επέλεξε να μην τις δημοσιεύσει. Σε κάθε περίπτωση όμως, και μόνο η είδηση προκαλεί σοκ. Όπως καταγγέλλει, "συνάνθρωποί μας, αλλοδαποί, μη έχοντας πλέον τα προς το ζην λόγω της οικονομικής κρίσης, σκοτώνουν με οποιονδήποτε τρόπο, όσα ζώα βρουν στο διάβα τους, προκειμένου να τραφούν με αυτά, οδηγώντας τη ζωή στο έσχατο σκαλοπάτι της».

Η Φιλοζωική προχώρησε στην αναφορά μετά από αλλεπάλληλες καταγγελίες που, όπως λέει, συνοδεύτηκαν από φρικτές φωτογραφίες για το θέμα της σφαγής σκύλων, του τεμαχισμού τους και πώς αυτά οδηγούνται στην πυρά. Μάλιστα, σύμφωνα με την καταγγελία της Φιλοζωικής, το φαινόμενο επεκτείνεται και στα υπόλοιπα ζώα οι ιδιοκτήτες των οποίων ζουν με τον συνεχή φόβο πως ανά πάσα στιγμή μπορεί να συμβεί το μοιραίο και τα κατοικίδια τους να μετατραπούν σε… μεζέδες.

Όπως αναφέρει η εταιρεία, «τις πρόσφατες για το ίδιο θέμα καταγγελίες καθώς και το υλικό που τις συνοδεύουν, λάβαμε από την εκπρόσωπό μας στη Σουηδία, ενώ το θέμα κάνει το γύρο του κόσμου, όπου εκτός της Ελληνικής Φιλοζωικής Εταιρείας έχουν ενημερωθεί και δραστηριοποιούνται για τον τερματισμό αυτού του φρικτού φαινομένου και Οργανώσεις προστασίας των ζώων διεθνούς κύρους, για δυναμική συνεργασία».

Στόχος της Φιλοζωικής είναι να αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης η Εισαγγελία Αθηνών για περαιτέρω ενέργειες.

Πηγή: filozoiki.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v