Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια κατσαρίδα!

Ξεχάστε τα λουλούδια και τα σοκολατάκια. Ο ζωολογικός κήπος του Bronx προτείνει να δώσετε το όνομα του άλλου σας μισού σε μία κατσαρίδα Μαδαγασκάρης. Η ιδέα είναι αν μη τι άλλο πιο πρωτότυπη από τα τριαντάφυλλα.
Γιορτάστε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια κατσαρίδα!
Ψάχνετε το ιδανικό δώρο για τον σύντροφό σας για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Αν δεν του/της αρέσουν τα συνηθισμένα πράγματα και τα κλισέ δώρα, η πρόταση του Ζωολογικού Κήπου του Bronx ίσως σας ενδιαφέρει: Δώστε το όνομά του/της σε μια κατσαρίδα. 

«Τα λουλούδια μαραίνονται. Τα κεράκια σβήνουν. Οι κατσαρίδες είναι παντοτινές», δηλώνει ο συγκεκριμένος ζωολογικός κήπος με έξτρα δόσεις ρομαντισμού. Στις εγκαταστάσεις του βρίσκονται 58.000 ολοζώντανες κατσαρίδες Μαδαγασκάρης (το γνωρίζει άραγε το Υγειονομικό της Νέας Υόρκης;) και προφανώς οι υπεύθυνοι δεν διαθέτουν τόσο χρόνο και φαντασία ώστε να ονομάσουν καθένα από τα μικρά έντομα ξεχωριστά. Έτσι, σκέφτηκαν να απευθυνθούν στους φιλόζωους (και ερωτευμένους), οι οποίοι καλοβλέπουν ένα δώρο που σίγουρα είναι το πιο ανθεκτικό που θα έχουν χαρίσει ποτέ – θα αντέξει μέχρι και πυρηνική καταστροφή.

Για μόλις 10 δολάρια, μπορείτε να δώσετε οποιοδήποτε όνομα θέλετε σε μία από τις κατσαρίδες. Όχι μόνο γλιτώνετε από την περιπλάνηση στα εμπορικά κέντρα, αλλά σίγουρα θα κερδίσετε σε πρωτοτυπία και ταυτόχρονα σε φιλοζωία, καθώς με κάθε «αγορά» υποστηρίζεται οικονομικά η Ένωση Διατήρησης της Άγριας Ζωής. Μάλιστα, για μερικά έξτρα δολάρια, οι υπεύθυνοι θα σας στείλουν και ένα σοκολατάκι σε σχήμα κατσαρίδας για τους ριψοκίνδυνους ουρανίσκους.

Η ιστοσελίδα του Time ωστόσο δεν έμεινε εκεί. Έχει να σας κάνει τρεις εναλλακτικές προτάσεις, σε περίπτωση που δεν σας «ψήνει» η παραπάνω ιδέα:

*Δώστε 100 δολάρια στον ζωολογικό κήπο για να υποσχεθεί ότι θα κρατήσει τις κατσαρίδες μακριά σας.
*Δώστε τα χρήματα σε ένα συνεργείο απολύμανσης για να απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες του σπιτιού σας.
*Δώστε σε μια κατσαρίδα το όνομα ενός πρώην.

Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v