Όταν οι αφίσες ταινιών λένε… την αλήθεια

Τι γίνεται όταν οι αφίσες των ταινιών δεν (μας) λένε όλη την αλήθεια; Τότε αναλαμβάνει δράση το Photoshop (και το trolling του Διαδικτύου,) χαρίζοντάς μας δεκάδες ξεκαρδιστικές παραλλαγές τους. Δείτε τις πιο αντιπροσωπευτικές.
Όταν οι αφίσες ταινιών λένε… την αλήθεια
του Νικόλα Γεωργιακώδη

Το φαινόμενο ξεκίνησε κάπου στις αρχές του 2009 όταν οι πρώτες λίστες με τίτλο: “If movie posters told the truth” πολλαπλασιάζονταν ταχύτατα σε forums και ιστοσελίδες. Χρήστες με στοιχειώδεις γνώσεις Photoshop και μπόλικη αίσθηση του χιούμορ «καννιβάλιζαν» αφίσες μεγάλων κινηματογραφικών παραγωγών, αλλάζοντας τις περιγραφές και τους τίτλους τους και αποκαθιστώντας την (κινηματογραφική) τάξη. Η «παράδοση» συνεχίζεται μέχρι σήμερα και παραμένει το ίδιο απολαυστική.

300 – Prepare for Six- packs!


Hangover 2- Η ρατσιστική έκδοση


Ocean’s 12 – Κλέβουμε και άλλο Καζίνο


Inception – Πολύ καλύτερο αν έχεις μαστουρώσει


Sex and the City – 2 ώρες με γκρινιάρες λευκές γυναίκες


Transformers 3 – Το ξέρουμε ότι το 2 ήταν για πέταμα, αλλά εμπιστευτείτε μας αυτή τη φορά. Δεν μπορεί να είναι χειρότερο από το προηγούμενο.


Black Swan (ή αλλιώς Λεσβιακό Σεξ)


Illuminati: Angels and Daemons – Ο Τομ Χανκς με νέο κούρεμα.


Titanic- Είναι φτωχός, του κάθεται το πλούσιο κορίτσι σε ένα πολυτελές και αβύθιστο πλοίο και πεθαίνει από υποθερμία. Γκαντεμιά! Όλοι ξέρουν πως τελειώνει, αλλά η κοπέλα σου θα κλάψει ούτως η άλλως. Κύριος τίτλος: Το πλοίο που βυθίζεται, εξαιτίας της Celine Dion.


Πειρατές της Καραϊβικής 4 – Τέλος η Keira Knightley. Την έκανε και ο Orlando Bloom.


Ημέρα Ανεξαρτησίας – Όπως συνήθως, οι εξωγήινοι επιτίθενται κατευθείαν στις ΗΠΑ και στέλνονται συστημένοι πίσω από τον Will Smith.


Twilight 2 – Αυτό στο οποίο το κάνουν. Ναι, έχει και ακόμα ένα.


Και επειδή τα Όσκαρ πλησιάζουν, ιδού και οι αφίσες των ταινιών που συγκέντρωσαν τις περισσότερες υποψηφιότητες.

The Descendants – Κοιτάξτε! Ο George Clooney είναι καλός ηθοποιός!


The Girl with the Dragon Tatoo – Η ταινία που ήδη είδατε, τώρα στα Αγγλικά. Όλος ο βιασμός, χωρίς (αγγλικούς) υπότιτλους.


Ides of March –Σέξι πολιτικοί.


A Dangerous Method – Ο Magneto. H Keira Kneightley Ρωσίδα. Και ο Aragorn. Όταν ο Γιάνγκ και ο Φρόυντ συνάντησαν την ιδανική ασθενή τους, δεν αντιστάθηκαν στο να… Αναλύσουν τον Κ*** της.


Tree Of Life – Oscar, Oscar, Oscar, Oscar, Oscar, Oscar.


J. Edgar – Σας παρακαλώ βάλτε με στους υποψήφιους. Δέχομαι οποιαδήποτε κατηγορία. Ακόμα και αυτή του Καλύτερου Μακιγιάζ.


Tinker, tailor, soldier, spy – Μπερδεμένο φιλμ. Δώστε βάση και δείξτε ότι ενδιαφέρεστε. Κυρίως άντρες που μιλούν.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v