Σκάνδαλο με απρεπή χειρονομία προς τον Μπάρακ Ομπάμα

Το μεσαίο δάχτυλο ύψωσε Ρωσίδα παρουσιάστρια ειδήσεων την στιγμή που ανέφερε το όνομα του Μπάρακ Ομπάμα, με αποτέλεσμα να απολυθεί για την απρεπή χειρονομία που προκάλεσε σκάνδαλο. Η ίδια υποστηρίζει πως πρόκειται για παρεξήγηση. Δείτε το video και αποφασίστε μόνοι σας.
Σκάνδαλο με απρεπή χειρονομία προς τον Μπάρακ Ομπάμα
Εκ των διασημότερων παρουσιαστριών ειδήσεων της ρωσικής τηλεόρασης, η Tatyana Limanova είδε τον δρόμο προς την έξοδο του σταθμού στον οποίο εργάζεται, καθώς απολύθηκε όταν έδειξε το μεσαίο της δάχτυλο στον πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα, την ώρα που πρόφερε το όνομά του στο δελτίο ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια διάβαζε για την ανάληψη της προεδρίας του Οργανισμού Συνεργασίας Ασίας-Ειρηνικού Ωκεανού από τον Dimitry Medvedev, ενώ στην συνέχεια ανέφερε πως προκάτοχος της θέσης ήταν ο Μπάρακ Ομπάμα. Και ξαφνικά –σχεδόν μηχανικά- η Limanova σηκώνει το χέρι της και δείχνει το μεσαίο της δάχτυλο, πριν «πέσει» το video του ρεπορτάζ.

Οι ιθύνοντες της REN TV αρνήθηκαν να σχολιάσουν το γεγονός, ωστόσο η απάντηση ήρθε με την απόλυση της παρουσιάστριας, η οποία διατείνεται πως πρόκειται για… παρεξήγηση. «Νόμιζα πως ήμουν εκτός πλάνου. Διάβαζα το κείμενο από ένα φύλλο χαρτί επειδή υπήρχε ένας υποβολέας, και εκείνη την στιγμή έκανα νόημα στον υποβολέα να σηκώσει το κείμενο», δήλωσε στα τοπικά Μέσα.

Η ίδια παραδέχθηκε πως όντως η κίνηση φάνηκε άσχημη. «Η χειρονομία φάνηκε όπως οι περισσότεροι άνθρωποι την ερμήνευσαν. Ήταν αυτό που ήταν», πρόσθεσε μετά την απόλυσή της την Πέμπτη, επειδή προκάλεσε ζημιά στην καλή εικόνα του καναλιού. Πλέον αναζητά δουλειά σε άλλο κανάλι, ενώ θεωρεί την παρεξήγηση της γκάφας της ένα λαμπρό παράδειγμα του πώς κάτι μπορεί να παρερμηνευτεί. «Έχω πολύ καλή γνώμη για τον Μπάρακ Ομπάμα και η χειρονομία μου δεν είχε καμία σχέση με τον σεβαστό Πρόεδρο των ΗΠΑ», συμπλήρωσε.

Δείτε ιδίοις όμμασι το περιστατικό και κρίνετε οι ίδιοι αν λέει την αλήθεια:


Πηγή: Telegraph.co.uk
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v