Κινηματογραφική σύλληψη: Αστυνομικός ακινητοποιεί αεροπλάνο!

Σκηνές απείρου αστυνομικού κάλλους εκτυλίχθηκαν στην Βραζιλία, όταν αστυνομικός αποφάσισε να ακινητοποιήσει αεροσκάφος λαθρεμπόρων, πέφτοντας με το περιπολικό στο φτερό του αεροπλάνου. Δείτε το απίστευτο –αλλά αληθινό- video.
Κινηματογραφική σύλληψη: Αστυνομικός ακινητοποιεί αεροπλάνο!
Πώς μπορεί ένα ταπεινό αυτοκίνητο της βραζιλιάνικης αστυνομίας να ακινητοποιήσει ένα αεροσκάφος, «επανδρωμένο» με διαβόητους εγκληματίες και λαθραία laptop; Ο οδηγός του βραζιλιάνικου περιπολικού δεν πτοήθηκε από το παραπάνω αίνιγμα και –έχοντας προφανώς παρακολουθήσει όλα τα «Πολύ σκληρός για να πεθάνει»- αποφάσισε να δώσει την λύση.




Όπως θα δείτε και στο παραπάνω video που ήρθε στην δημοσιότητα μέσα από το ειδησεογραφικό κανάλι της Βραζιλίας Folha.com, η δράση αρχίζει με τον αστυνομικό να οδηγεί σε έναν χωματόδρομο, ενώ οι υπόλοιποι αστυνομικοί περιμένουν πάνοπλοι στο ίδιο όχημα. Ξαφνικά εμφανίζεται το λευκό αεροσκάφος, που ετοιμάζεται να απογειωθεί και να δώσει στους εγκληματίες το «διαβατήριο» για την ελευθερία.

Ο παράτολμος αστυνομικός πλησιάζει με το αυτοκίνητο το αεροσκάφος και αντί να αποφύγει την σύγκρουση, πέφτει κατευθείαν πάνω στο φτερό του. Το παρμπρίζ γίνεται θρύψαλα, αλλά η ζημιά στο αεροσκάφος το αναγκάζει να παραμείνει στο έδαφος. Έτσι, από το αυτοκίνητο ξεχύνονται αστυνομικοί με όπλα και προχωρούν σε συλλήψεις.

Το περιστατικό αυτό, που αποτυπώθηκε σε video, αποτελεί το αποκορύφωμα των αστυνομικών ερευνών, που επί μήνες προσπαθούσαν να εντοπίσουν την σπείρα λαθρεμπόρων. Τελικά, στο συγκεκριμένο αεροσκάφος συνελήφθησαν πέντε εξ αυτών των υπόπτων, συμπεριλαμβανομένου του πιλότου.

Επίσης, βρέθηκε φορτίο αξίας 200.000 δολαρίων, που περιλάμβανε υπολογιστές, εξοπλισμό ηλεκτρονικής παρακολούθησης και, όλως παραδόξως, ένα ποδήλατο – όλα προερχόμενα από την Παραγουάη. Και η ζημιά του αστυνομικού αυτοκινήτου; Υπολογίστηκε μόλις στα 400 δολάρια!

Πηγή: Time
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v