Σαρκοζί: Τρελός και καταθλιπτικός ο Παπανδρέου

Σε ιδιωτική συνομιλία που είχε ο Νικολά Σαρκοζί με τον Μπάρακ Ομπάμα στις Κάννες, ο Γάλλος Πρόεδρος χαρακτήρισε τον Γιώργο Παπανδρέου «τρελό και καταθλιπτικό» μετά την περιπέτεια του περιβόητου δημοψηφίσματος.
Σαρκοζί: Τρελός και καταθλιπτικός ο Παπανδρέου
Οι εξελίξεις τρέχουν και τα προσχήματα και το «πρωτόκολλο» πάει… περίπατο, όπως αποδεικνύει η δήλωση του Νικολά Σαρκοζί για τον Γιώργο Παπανδρέου, τον οποίο χαρακτήρισε «τρελό και καταθλιπτικό».

Ο συγκεκριμένος χαρακτηρισμός βέβαια δεν προοριζόταν ποτέ να ακουστεί δημόσια. Δυστυχώς όμως για τον Πρόεδρο της Γαλλίας –και όχι μόνο γι’ αυτόν- η φράση του, την οποία απηύθυνε στον Πρόεδρο των ΗΠΑ, Μπάρακ Ομπάμα κατά την κοινή τους παρουσία στην συγκέντρωση των G20 στις Κάννες, έφτασε στα αφτιά δημοσιογράφων, που βρίσκονταν πολύ κοντά.

Η είδηση αποκαλύπτεται από τη γαλλική Le Parisien, η οποία δημοσιεύει αυτό το απόσπασμα της ιδιωτικής συζήτησης μεταξύ των ηγετών της Γαλλίας και των ΗΠΑ. Όπως αναφέρει η Le Parisien, ο διάλογος διημείφθη το βράδυ της Πέμπτης, ενώ το δημοσίευμα επισημαίνει πως οι δύο άνδρες δεν ήταν ιδιαίτερα προσεκτικοί αφού συζητούσαν ακριβώς μπροστά από τον χώρο των δημοσιογράφων.

Κατά τη Le Parisien, οι κ. Sarkozy και Obama έκριναν πως ο κ. Παπανδρέου διέπραξε ένατεράστιο λάθος ανακοινώνοντας την πρόθεσή του για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Πηγή: Euro2day.gr
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v