Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς

Μέχρι στιγμής τουλάχιστον, καθώς μέχρι τα τέλη του έτους αρκετές ακόμα celebrities αναμένεται να αποκτήσουν το πρώτο -ή και δεύτερο- μωράκι τους. Προς το παρόν δείτε τα πιο διάσημα μωρά που «έσκασαν μύτη» μέχρι το καλοκαίρι του 2011.
Τα διάσημα γεννητούρια της χρονιάς
Χρονιά του baby boom η φετινή στο Hollywood -και όχι μόνο- με τις celebrities, τη μία μετά την άλλη, να φέρνουν στον κόσμο τα λαμπερά μωρά τους, δίνοντάς τους δύο -ή τρία- ονόματα, τα οποία έχουν ιδιαίτερο νόημα για αυτούς. Μία σύντομη φωτογραφική ανασκόπηση από τις διάσημες γέννες της χρονιάς μέχρι στιγμής, αλλά και από αυτές που επίκεινται μέχρι το τέλος του 2011.

Τα "φρέσκα"

Ξεκινώντας από τα πιο προσφάτως αφιχθέντα μωρά -από τα οποία δεν έχουμε ακόμα φωτογραφικό υλικό- δε μπορούμε να μην αναφέρουμε την κόρη της Ivanka Trump, Arabella Rose, η οποία ήρθε στον κόσμο στις 17 Ιουλίου και τον γιο της Kate Hudson, Bingham Hawn, τον οποίον απέκτησε στις 14 Ιουλίου. Ο μικρός «Βing», όπως πρόκειται να τον φωνάζουν, είναι ο δεύτερος γιος της Hudson και καρπός του έρωτά της με τον αρραβωνιαστικό της Matthew Bellamy, τραγουδιστή των Muse.

Η πρώτη θηλυκή Beckham

Μετά από τρεις γιους (12, 8μιση και 6μιση ετών), ο David και η Victoria, απέκτησαν τελικά την πολυπόθητη κόρη στις 10 Ιουλίου. Το όνομα της Harper Seven, προέρχεται από την λέξη Harper (=αρπιστής) παραδοσιακό Αγγλικό όνομα το οποίο συνηθίζονταν παλαιότερα τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες και το μικρό όνομα του αγαπημένου συγγραφέα της Victoria, Harper Lee. Και τον αριθμό Seven (επτά), ο οποίος αφενός υπήρχε στην φανέλα του David όταν έπαιζε στη Manchester, αφετέρου συμβολίζει πνευματική τελειότητα (επτά θαύματα του κόσμου, επτά χρώματα του ουράνιου τόξου κ.ο.κ).

Το Pink μωρό

Παρόλο που η Pink επιθυμούσε διακαώς να γεννήσει με φυσιολογικό τοκετό, τελικά η μικρή Willow Sage, κατέφτασε στις 2 Ιουνίου, μετά από δύο νύχτες επίπονων προσπαθειών να πάρει τη σωστή θέση, μέσω καισαρικής. «Κάναμε τα πάντα για να την γυρίσουμε», λέει η Pink, «Φαίνεται, όμως, πως η μικρή είχε άλλα σχέδια –είναι κόρη μου, τελικά!». Η Pink και ο άνδρας της, πρωταθλητής αγώνων motocross, Carey Hart, αποφάσισαν να ονομάσουν έτσι τη μικρή αφενός επειδή η Ιτιά (willow) είναι το αγαπημένο δέντρο της Pink και επειδή το φασκόμηλο (sage) είναι ιερό και αποπνέει καθαρότητα.

Ο Πρώτος της Natalie Portman

Aleph, που στα εβραϊκά είναι πρώτο γράμμα της αλφαβήτου, θα είναι τελικά το όνομα του γιου της Natalie Portman, τον οποίον απέκτησε στις 14 Ιουνίου από τον αρραβωνιαστικό της και χορευτή Benjamin Millepied, με τον οποίον γνωρίστηκε στα γυρίσματα του Black Swan.

Μωρό αλά Ισπανικά

Ένας γοητευτικός Ισπανός ήρθε στον κόσμο στα τέλη Ιανουαρίου. Ο μικρός Leo, γιος της Penelope Cruz και του Javier Bardem, ήρθε στον κόσμο από τον φλογερό έρωτα της Penelope και του Javier, ο οποίος ξεκίνησε το 2007 στα γυρίσματα της ταινίας Vicky, Christina, Barcelona.

Coming soon

Στα διάσημα μωρά που επίκεινται μέσα στην χρονιά περιλαμβάνονται αυτά της Selma Blair μέσα στις επόμενες ημέρες, του Guy Richie τον Σεπτέμβρη, το δεύτερο παιδί της Jessica Alba μέσα στις επόμενες ημέρες, το τρίτο παιδί της Tori Spelling, το δεύτερο παιδί του -Jackass- Johnny Knoxville και το δεύτερο παιδί του Ethan Hawke.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v