Baby boom στο Hollywood

Έκαναν την καριέρα που πάντα ονειρεύονταν, ζουν μέσα στα πλούτη, τη δόξα και τα φλας των paparazzi και κάποια στιγμή αποφάσισαν να γίνουν οικογενειάρχες. Το αποτέλεσμα; Τα ομορφότερα μωρά του Hollywood είναι πλέον διασημότερα από τους γονείς τους!
Baby boom στο Hollywood
Έκαναν καριέρα που πολλοί θα ζήλευαν και άλλοι θα ονειρεύονταν, απέκτησαν αμύθητη περιουσία, βραβεία, διακρίσεις, ίσως και κάποιο Όσκαρ. Δημιούργησαν σχέσεις ή απλά φιλίες με άλλους, εξίσου λαμπερούς stars, παντρεύτηκαν, χώρισαν, ξαναπαντρεύτηκαν και τελικά, ήρθε η στιγμή να αποκτήσουν παιδιά. Σχεδόν ταυτόχρονα.

Η ζωή των stars του Hollywood δεν περιλαμβάνει μόνο φώτα, κάμερες και αμέτρητους paparazzi που ζουν για να αποκτήσουν και μετά να μοσχοπουλήσουν μία ιδιωτικής στιγμής φωτογραφία τους. Πίσω από τις πανύψηλες μάντρες των επαύλεων τους χαλαρώνουν, παίρνανε χρόνο με τους συντρόφους τους και παίζουν με τα μικρά (νεογέννητα κάποιοι) παιδιά τους. Και για κάποιο λόγο, έτσι μας αρέσουν πιο πολύ.

Ανακαλύψαμε κάποιες από τις πιο πρόσφατες και σπάνιες φωτογραφίες των stars σε προσωπικές στιγμές με τα μικρά τους παιδάκια και σας τις παρουσιάζουμε.

Από τους σπουδαιότερους Αμερικανούς ηθοποιούς όλων των εποχών, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο, 65 ετών σήμερα, έχει παντρευτεί δύο φορές και έχει έναν γιο, από την πρώτη σύζυγό του, Diahnne Abbott, ενώ έχει υιοθετήσει και την κόρη της Abbott από προηγούμενο γάμο της. Το 1997 ο de Niro παντρεύτηκε την δεύτερη σύζυγό του, και πρώην αεροσυνοδό, Grace Hightower, με την οποία απέκτησε έναν γιο, ενώ σύντομα χώρισαν. Τέλος, έχει και δύο δίδυμους γιους, τον Julian Henry και τον Aaron Kendrick, τους οποίους απέκτησε με το πρώην μοντέλο Toukie Smith μέσω εξωσωματικής γονιμοποίησης. Στην φωτογραφία τον βλέπετε με τον Aaron, σε στιγμές οικογενειακής ευτυχίας.

Η Gwyneth Paltrow, 36 ετών σήμερα, παντρεύτηκε το 2003 τον τραγουδιστή Chris Martin, των Coldplay, με τον οποίο απέκτησε μία κόρη, την Apple Blyhte Alison Martin, πέντε μήνες αργότερα. Τον Απρίλιο του 2006, αυτή και ο σύζυγος της απέκτησαν το δεύτερο παιδί τους, τον Moses Bruce Antony Martin. Στην φωτογραφία την βλέπετε και με τα δύο της παιδιά.

Μετά από έναν γάμο 55 ωρών, με τον παιδικό της φίλο Allen Alexander, η 27χρονη σήμερα Britney Spears, παντρεύτηκε το 2004 τον αμερικανό χορευτή και ράπερ Kevin Federline, με τον οποίο απέκτησε τον πρώτο της γιο, ονόματι Sean Preston Federline το 2005. Έναν χρόνο μετά ανακοίνωσε την δεύτερη εγκυμοσύνη της, και έτσι το 2006 απέκτησε τον Jayden James Federline. Ο γάμος της, ωστόσο, με τον Federline έληξε άδοξα τον περασμένο Ιούλιο, με τον Federline να κερδίζει την πλήρη κηδεμονία των παιδιών τους και την ίδια να μπορεί απλά να τα βλέπει κάποιες μέρες μέσα στην εβδομάδα. Στην φωτογραφία την βλέπετε σε μία από τις εξόδους της με τους γιους της.

Μπορεί ο σύζυγός της 39χρονης σήμερα Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, να είναι κατά 25 χρόνια μεγαλύτερός της, αυτό όμως καθόλου δεν τους εμπόδισε να αποκτήσουν τον πρώτο τους γιο, Dylan Michael Douglas, τον Αύγουστο του 2000 και την κόρη τους Carys Zeta Douglas, τρία χρόνια μετά. Στην φωτογραφία την βλέπετε με την κόρη της κατά την διάρκεια των διακοπών τους, την άνοιξη του 2007.

Η 28χρονη Christina Aguilera παντρεύτηκε τον Νοέμβριο του 2005 τον υπεύθυνο μουσικού μάρκετινγκ Jordan Bratman, με τον οποίο απέκτησε τον περασμένο Ιανουάριο τον γιο της Max Liron Bratman (το όνομά του σημαίνει στα εβραϊκά «Το σπουδαιότερο τραγούδι μας»). Τους βλέπετε όλους μαζί στην φωτογραφία.

Αν έπρεπε να βραβεύσουμε τα ομορφότερα διάσημα μωρά, αυτά θα ήταν οπωσδήποτε τα δίδυμα του Brad και της Angelina. Αυτά, βέβαια, δεν είναι και τα μοναδικά παιδιά της 33χρονης ηθοποιού. Τον Μάρτιο του 2002, και ένα ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Billy Bob Thornton, η Jolie υιοθέτησε τον Maddox Chivan Jolie-Pitt, ο οποίος γεννήθηκε στην Καμπότζη. Τον Ιούλιο του 2005, και ως πρέσβειρα της UNHCR, η Jolie βρέθηκε στην Αιθιοπία και από εκεί υιοθέτησε την Zahara Marley Jolie-Pitt. Τον Μάιο του 2006 αυτή και ο Brad απέκτησαν την Shiloh Nouvel Jolie-Pitt και έναν χρόνο μετά υιοθέτησαν μαζί ένα τρίχρονο αγόρι από το Βιετνάμ, τον Pax Thien Jolie-Pitt. Τέλος, το ζευγάρι απέκτησε τα δίδυμα της φωτογραφίας, τον Knox Léon Jolie-Pitt και την Vivienne Marcheline Jolie-Pitt τον περασμένο Ιούλιο. Και το καλύτερο; Το ζευγάρι σκοπεύει σύντομα να αποκτήσει και 7ο παιδί!

Ενώ το βραβείο μεγαλύτερης ομοιότητας πηγαίνει δικαιωματικά στον 54χρονο John Travolta με την 8χρονη κόρη του Ella Blue. Ο ηθοποιός έχει αποκτήσει με την σύζυγό του και ηθοποιό Kelly Preston ένα ακόμα παιδί, τον Jett.

H 39χρονη σήμερα Gwen Stefani παντρεύτηκε το 2002 τον κιθαρίστα και τραγουδιστή των Bush, Gavin Rossdale, με τον οποίον απέκτησε το 2006 τον γιο τους Kingston James McGregor Rossdale, ενώ τον περασμένο Αύγουστο, αυτή και ο σύζυγός της απέκτησαν τον δεύτερο γιο τους, τον Zuma Nesta Rock Rossdale. Τους βλέπετε μαζί στην φωτογραφία.

Η 42χρονη σήμερα Halle Berry έχει παντρευτεί δύο φορές. Ο πρώτος της γάμος με τον αθλητή του μπέιζμπολ David Justice έληξε μετά από πέντε χρόνια, το 2007. Ο δεύτερος γάμος της, με τον μουσικό Eric Benét διήρκεσε ακόμα λιγότερο, από το 2001 έως το 2003, παρόλο που η Berry υιοθέτησε την κόρη του Benét, India. Από το 2005 και μετά η Berry άρχισε να βγαίνει με τον Γαλλο-Καναδό μοντέλο Gabriel Aubry, από τον οποίο απέκτησε τον περασμένο Μάρτιο την κόρη της Nahla Ariela Aubry. Η φωτογραφία που βλέπετε τραβήχτηκε πριν έναν μήνα σε αεροδρόμιο του Καναδά.

Ευτυχισμένες στιγμές φαίνεται να περνά και ο 39χρονος Jack Black με τον 2μιση ετών γιο του Sammy Jason Black, τον οποίον απέκτησε από την μουσικό Tanya Haden. Τον Μάιο του 2008 το ζευγάρι καλωσόρισε τον δεύτερο γιο τους, Thomas David Black.

Εξίσου ευτυχισμένος, με τόσα παιδιά, πρέπει να είναι και ο 54χρονος σήμερα Kevin Costner. Έχει αποκτήσει τρία παιδιά από την πρώτη σύζυγό του Cindy Silva, έναν γιο από την Bridget Rooney, με την οποία είχε μία σύντομη σχέση αφού χώρισε από την πρώτη του σύζυγο, ενώ τον Μάιο του 2007 απέκτησε έναν γιο, τον Cayden Wyatt Costner, με την δεύτερη σύζυγό του και πρώην μοντέλο, την Christine Baumgartner.

Από τα ομορφότερα παιδάκια στο Hollywood είναι οπωσδήποτε η κορούλα των, εξίσου όμορφων, Ben Affleck και Jennifer Garner. Το ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και ενώ η Jennifer ήταν έγκυος στην μικρή Violet Anne Affleck, ενώ σε λίγο καιρό το ζευγάρι πρόκειται να αποκτήσει το δεύτερο παιδάκι τους.

Πέρα από τον γιο που απέκτησε το 1992 από τον τότε σύζυγό της Dennis Quaid, Jack Henry, η 47χρονη σήμερα Meg Ryan αποφάσισε τον Ιανουάριο του 2006 να υιοθετήσει ένα ακόμα παιδί, την μικρή Daisy True από την Κίνα. Τις βλέπουμε χαρούμενες μαζί στη φωτογραφία.

Ποιος θα το περίμενε ότι το «κακό κορίτσι» του μόντελινγκ Kate Moss, θα είχε παιδί. Κι όμως, η 34χρονη σήμερα Moss, απέκτησε το 2002 μία κόρη, την Lila Grace Moss, από τον επιχειρηματία Jefferson Hack, με τον οποίο, όμως ούτε σχέση έχει ούτε παντρεύτηκε ποτέ. Πάντως η μικρή είναι εξίσου όμορφη με την διάσημη μαμά της.

Τον Ιούνιο του 2003, ο 42χρονος σήμερα Adam Sandler παντρεύτηκε την ηθοποιό Jacqueline Samantha Titone, με την οποία τρία χρόνια μετά απέκτησαν την φοβερή Sadie Madison Sandler. Θα μπορούσε η μικρή να του μοιάζει περισσότερο; Μέσα στις επόμενες μέρες, ο Saddler και η Titone πρόκειται να αποκτήσουν την δεύτερη κορούλα τους.

Η πολυσυζητημένη, λόγω του επιτυχημένου Sex and the City, 43χρονη Sarah Jessica Parker, παντρεύτηκε το 1997 τον συνάδελφό της Matthew Broderick και το 2002 απέκτησαν μαζί τον γιο τους, James Wilkie Broderick. Στην φωτογραφία τους βλέπετε να έχουν μόλις βγει από το τοπικό τους εκλογικό κέντρο της Νέας Υόρκης, έχοντας ψηφίσει υπέρ του Obama.

Γελάσαμε πρόσφατα με την (αληθή;) είδηση ότι η 50χρονη πλέον Sharon Stone σκοπεύει να κάνει μπότοξ στις πατούσες του 8χρονου Roan Joseph Bronstein, τον οποίον υιοθέτησε με τον τέως σύζυγό της και εκδότη Phil Bronstein, επειδή μυρίζουν κάπως. Ελπίζουμε να μην αληθεύει αυτή η είδηση. Η πανέμορφη Stone υιοθέτησε δύο ακόμα γιους, το 2005 και το 2006, τον Laird Vonne Stone και τον Quinn Kelly. Στην φωτογραφία την βλέπετε με τον Roan.

Μία από τις ομορφότερες επώνυμες μαμάδες είναι οπωσδήποτε η Claudia Schiffer. Το πρώην μοντέλο, αφού χώρισε τον επί πέντε έτη σύντροφό της David Copperfield, παντρεύτηκε το 2002 τον κινηματογραφικό παραγωγό Matthew Vaughn. Μαζί του απέκτησε έναν γιο το 2003, τον Caspar Matthew, και μία κόρη το 2004, την Clementine de Vere Drummond. Στην φωτογραφία την βλέπετε με την κόρη της.

Τέλος, συναντάμε τις πλέον πολυσυζητημένες μάνα και κόρη, την 30χρονη Katie Holmes με την κόρη της Suri, που απέκτησε τον Απρίλιο του 2006, με τον σύζυγό της Tom Cruise. Στην φωτογραφία αυτή που τραβήχτηκε την περασμένη βδομάδα τις βλέπουμε να απολαμβάνουν την βόλτα τους στην βροχερή Νέα Υόρκη.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v