Διάσημα μωρά στο Hollywood (Vol. 2)

Ο υπόλοιπος κόσμος μπορεί να… χάνεται, το Hollywood όμως γεννάει. Εντοπίσαμε τους stars που μόλις έγιναν νέοι γονείς στις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις με τα παιδιά τους και μάθαμε τα τελευταία νέα για τα πιο διάσημα μωρά του πλανήτη.
Διάσημα μωρά στο Hollywood (Vol. 2)
New babies in town! Λένε ότι σε περιόδους οικονομικής κρίσης οι γέννες πολλαπλασιάζονται. Αναρωτιόμαστε, κρίνοντας από το τι συμβαίνει αυτές τις μέρες στον πλανήτη των stars, το Hollywood, αν θα πρέπει να ανησυχήσουμε για το οικονομικό μέλλον του πλανήτη, ή να μείνουμε απλά στον θαυμασμό των νέων μωρών που έφερε πριν λίγο καιρό ο πελαργός στους διάσημους γονιούς τους. Το Hollywood συνεχίζει να αποκτά τα γνήσια τέκνα του και το μόνο σίγουρο είναι ότι η κρίση γι’αυτά δεν υφίσταται ούτε στα πιο ανήσυχα όνειρά τους.

Just delivered! Ποιοι είναι, λοιπόν, οι νεότεροι γονείς του Hollywood; Πρώτος και καλύτερος, καθώς γίνεται πατέρας για 8η φορά (!), ο 53χρονος Mel Gibson, ο οποίος στις 30 Οκτωβρίου απέκτησε μία ακόμα κόρη από την νέα φίλη του, μουσικό, Oksana Grigorieva. Ο Octo-Mel, όπως ο ίδιος αποκαλεί πλέον τον εαυτό του, θα ονομάσει την κόρη του Lucia. Προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες ή φωτογραφίες. Μαμά έγινε μία μέρα νωρίτερα και το μοντέλο Karolina Kurkova, 25 ετών, αφού με τον σύζυγό της, κινηματογραφικό παραγωγό Archie Drury, απέκτησαν στις 29 Οκτωβρίου ένα υγιέστατο αγοράκι, ονόματι Tobin Jack Drury.

Ο γόης Colin Farrell έγινε για δεύτερη φορά μπαμπάς στις 7 Οκτωβρίου από την σύντροφό του Alicja Bachleda, αποκτώντας τον δεύτερο γιο του Henry. Ο Farrell έχει ήδη έναν 6χρονο γιο από την πρώην σύντροφό του και μοντέλο Kim Bordenave. Στις 9 Οκτωβρίου έγιναν για ακόμα τέταρτη φορά γονείς η Heidi Klum και ο τραγουδιστής Seal, αποκτώντας την δεύτερη κορούλα τους Lou Sulola Samuel. Τέλος, οι λάτρεις της σειράς Grey’s Anatomy πρέπει ήδη να γνωρίζουν πως η πρωταγωνίστρια Ellen Pompeo (Meredith), 39 ετών, και ο σύζυγός της Chris Ivery απέκτησαν στις 15 Σεπτεμβρίου την κόρη τους Stella Luna Pompeo Ivery. Αξίζει εδώ να αναφέρουμε ότι μαμά έγινε και η τηλεοπτική αδερφή της Pompeo, Chyler Leigh (Λέξι, στην σειρά), αφού πριν 4 μήνες απέκτησε και αυτή την κορούλα της Anniston Kae.

Παραμένουμε στην σειρά Grey’s Anatomy για να προσθέσουμε ότι μαμά έγινε τον Σεπτέμβριο και η Katherine Heigl (Ίζη), καθώς μαζί με τον σύζυγό της, τον τραγουδιστή Josh Kelley, υιοθέτησαν ένα 10 μηνών κοριτσάκι από την Κορέα, την μικρή Nancy Leigh, την οποία ωστόσο θα φωνάζουν Naleigh. Το όνομα προέκυψε από την μητέρα της Katherine, Nancy, και την αδελφή της, Margaret Leigh (φωτο). Ενώ ο McSteamy του Grey’s Anatomy Eric Dane και η σύζυγός του Rebecca Gayheart (την θυμάστε από το Χτυποκάρδια στο Beverly Hills;) θα αποκτήσουν το πρώτο τους παιδί -κοριτσάκι και αυτό από ό,τι ακούγεται- στα τέλη του χειμώνα.

Baby, Baby, Baby… Στα νέα, όχι όμως πια νεογέννητα, μωρά του Hollywood περιλαμβάνονται ακόμα τα δίδυμα του Dennis Quaid, Zoe Grace (φωτο) και Thomas Boone, τα οποία μόλις έκλεισαν τα δύο τους χρόνια. Στην Photo Gallery θα δείτε φωτογραφίες του ευτυχισμένου μπαμπά – Spiderman Tobey Maguire, και της συζύγου του Jennifer, να πηγαίνουν βόλτα με την τριών ετών κορούλα τους Ruby Sweetheart και τον έξι μηνών γιο τους Otis Tobias. Ακόμα, σε πιο… εξοχική βόλτα στο Νάσβιλ, Τενεσί, θα δείτε την Nicole Kidman, τον σύζυγό της Keith Urban και την 15 μηνών κορούλα τους Sunday Rose. Ας μην ξεχνάμε ότι η Nicole Kidman έχει δύο ακόμα παιδιά, τα οποία έχει υιοθετήσει με τον πρώην σύζυγό της Tom Cruise, την 16χρονη Isabella Jane και τον 14χρονο Connor Antony (δείτε στο Photo Gallery).

Σε μία από τις άπειρες κοινές εμφανίσεις τους, η Jessica Alba και η 16 μηνών κορούλα της Honor Marie (στην φωτο) απόλαυσαν τον ήλιο του Λος Άντζελες πριν μερικές μέρες. Ενώ τον περασμένο μήνα εθεάθησαν ο Mr. Big του Sex and the City, Chris Noth, με τον 21 μηνών γιο του Orion Christopher, σε τοπική γιορτή του Δυτικού Χόλιγουντ. Ο Noth, 54 ετών σήμερα, αρραβωνιάστηκε την μαμά του Orion, Tara Wison, 27 ετών, μόλις πριν μερικούς μήνες (Photo Gallery). Τέλος, από τα νέα μωρά του Hollywood, δε μπορούμε να παραλείψουμε την 15 μηνών κορούλα του Ethan Hawke, Clementine Jane, με την οποία ο γνωστός ηθοποιός απόλαυσε μία κυριακάτικη βόλτα στη Νέα Υόρκη τον περασμένο μήνα. Ο Hawke είναι επίσης μπαμπάς των Levon Roan, 7μιση ετών, και Maya Ray, 11 ετών, τα οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, ηθοποιό, Uma Thurman.

Coming Soon: Η έκπληξη στα μωρά που πρόκειται να έρθουν μέσα στους επόμενους μήνες στο Hollywood δεν είναι το παιδί, αλλά το εγγόνι -όσο απίστευτο κι αν ακούγεται- του Jim Carrey! Ο 47χρονος κωμικός, θα γίνει σε λίγο καιρό παππούς, καθώς η 22χρονη κόρη του Jane Carrey θα αποκτήσει το πρώτο της αγοράκι. Και είμαστε σίγουροι, πως και σ’αυτόν τον ρόλο ο Carrey θα χαρίσει πολλά χαμόγελα.

Ακόμα, στα coming soon μωρά, περιλαμβάνονται το δεύτερο παιδί του Matthew McConaughey με την Camila Alves, το οποίο ακούγεται πως θα είναι και αυτό αγόρι. Τέλος, όμορφες μαμάδες θα γίνουν σύντομα τα υπερ-μοντέλα Adriana Lima -με τον σύζυγό της, μπασκετμπολίστα Marko Jaric- και Gisele Bündchen –με τον σύζυγό της Tom Brady. Η Bündchen (φωτο), μάλιστα, η οποία πρόκειται να γεννήσει στα μέσα Δεκέμβρη, δήλωσε πρόσφατα στο περιοδικό People ότι η οικογένεια είναι γι’αυτήν το παν και είναι ευγνώμων που τώρα αποκτά την δική της.

Επιμέλεια: Έλενα Μπούλια
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v