Όσα είδαμε και ζήσαμε στην Athens Erotica 2010

To web TV συνεργείο του In2life βρέθηκε στην πιο καυτή έκθεση και κατέγραψε τα όσα συνέβησαν: Από τα shows έως τις δηλώσεις της αυτού μεγαλειότητος, της Τζούλιας Αλεξανδράτου.
Όσα είδαμε και ζήσαμε στην Athens Erotica 2010

του Νικόλα Γεωργιακώδη

Την πρώτη φορά το αγνοήσαμε χωρίς να το σκεφτούμε. Πέρσι το σκεφτήκαμε, αλλά μας φάνηκε ήδη "ξεθωριασμένο". Στην "τρίτη και φαρμακερή" της Athens Erotica όμως το In2life ήταν εκεί- μεταξύ άλλων και- για να αποτίσει φόρο τιμής στην ένδοξη ελληνική ερωτική βιομηχανία που... αναγενάται από τις στάχτες της και απευθύνει διαρκές κάλεσμα στο ελληνικό κοινό. 
 
Το web TV συνεργείο του In2life αντίκρυσε αυτό που περίμενε: Άνδρες και γυναίκες διαφόρων ηλικιών επισκέφθηκαν κατά χιλιάδες το Εκθεσιακό Κέντρο ΕΚΕΠ στην Μεταμόρφωση και τις τρεις ημέρες που διήρκεσε η έκθεση, αποδεικνύοντας εμπράκτως πως η ανανέωση της ερωτικής ζωής παύει να είναι "απαγορευμένη" δραστηριότητα που γίνεται στην... ζούλα ή/και – μόνο - ανδρικό προνόμιο.

Το In2life επισκέφθηκε την έκθεση το Σάββατο το απόγευμα και ό,τι είδε ήταν εντυπωσιακό. Sex shops, εταιρείες παραγωγής και εισαγωγής ερωτικών ταινιών, γραφεία γνωριμιών, μεγάλα strip clubs, εταιρείες hot lines, εταιρείες tattoo, εν ολίγοις όλη η ερωτική ζωή της Αθήνας σε... μικρογραφία, έδωσε το δυναμικό παρόν και στην φετινή Athens Erotica- μια έκθεση που όπως μας είπε ο υπεύθυνος διοργάνωσης κ. Βασίλης Χαραλάμπους, "τείνει να γίνει πλέον θεσμός".

Όπως ήταν αναμενόμενο, το ενδιαφέρον του πλήθους επικεντρώθηκε στο περίπτερο της Sirina, γνωστής για την παραγωγή ταινιών ελληνικού πορνό όπως το «Αθλήτριες Σεξ και Ντόπα», «Η τίμια γυναίκα του γιατρού», «Αγρότισσα μόνη ψάχνει» και φυσικά τα πρόσφατα «Απαγορευμένο» με την Τζούλια Αλεξανδράτου και «Sex and the City of Athens» με την Μαριάννα Ντούβλη. Οι περισσότεροι από τους πρωταγωνιστές της Sirina ήταν ήδη εκεί από το απόγευμα: ο Δημήτρης ΧΧΧ, ο «Γιατρός», ο Ζαφείρης και φυσικά η «πρωτοεμφανιζόμενη» Βίβιαν Ιωακείμ, η οποία επίσης κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο “Sex and the City of Athens”.

Οι πρωταγωνιστές της Sirina μιλούν στο In2life:


Όπως πληροφορηθήκαμε από τους πρωταγωνιστές, η Μαριάννα Ντούβλη είχε επισκεφτεί την προηγούμενη μέρα την έκθεση, ενώ σύντομα αναμενόταν να εμφανιστεί η «απόλυτη Ελληνίδα σταρ» - σύμφωνα με τον μάνατζέρ της - Τζούλια Αλεξανδράτου.

Η κεντρική σκηνή, δίπλα ακριβώς από το περίπτερο της Sirina φιλοξενούσε επαγγελματίες strippers και performers, οι οποίοι υπό τις ξέφρενες επευφημίες του κοινού χόρευαν, έκαναν εντυπωσιακές φιγούρες και έπαιζαν προκλητικά παιχνίδια αποπλάνησης με το κοινό. «Γατούλες» με δερμάτινα, sexy χορεύτριες με μπικίνι, macho αρσενικά με βερμούδες παραλλαγής ... Το main stage της Athens Erotica είχε απ’ όλα.

Δείτε μερικά από τα shows:




Το ενδιαφέρον της έκθεσης, ωστόσο δεν ήταν μόνο η κεντρική σκηνή. Εκτός από το «διάσημο» περίπτερο της Sirina, ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό φάνηκε να έχουν τα περίπτερα μεγάλων strip clubs (Lido palace) με τους... απαραίτητους "κράχτες" που καλούσαν το κοινό να μπει μέσα και να ζήσει "τις πιο έντονες εμπειρίες της ζωής του".  Πολύ κόσμο συγκέντρωσαν επίσης, τα -ουκ ολίγα- παραρτήματα γνωστών sex shops (X-pleasure, Erotic boutique, Paradise Shop κ.α.) στα οποία βρήκαμε ερωτικά αξεσουάρ ακόμα και για τις πιο kinky φαντασιώσεις. Δερμάτινες μάσκες, χειροπέδες, "μεγεθυντικά" gadgets και ερωτικά βοηθήματα κάθε λογής, συγκέντρωσαν το ενδιαφέρον του κοινού για sex shopping.

Η ώρα περνούσε ευχάριστα, αλλά όλη περίμεναν την μεγάλη άφιξη της βραδιάς του Σαββάτου, που δεν ήταν άλλη από την Τζούλια Αλεξανδράτου. Κατέφτασε συνοδευόμενη από τον παρτενέρ της Ian Scott και τον μάνατζερ Μένιο Φουρθιώτη. Ντυμένη στα κόκκινα, σε μια πιο... ενήλικη εκδοχή της κοκκινοσκουφίτσας, η Τζούλια απέφυγε να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων που την κατεδίωκαν και κινήθηκε προς το περίπτερο της Sirina. Δείτε εδώ το βίντεο από την άφιξή της στην έκθεση.

Η αλήθεια να λέγεται. Η φετινή Athens Erotica ήταν ένα επίπεδο πιο πάνω από τις προηγούμενες, τόσο σε επίπεδο οργάνωσης, όσο και σε επίπεδο προσέλευσης. Ο κόσμος ήταν σαφέστατα περισσότερος, ξεπερνώντας τις πενήντα χιλιάδες και η λίστα με τους συμμετέχοντες πιο πλούσια από ποτέ- οι διοργανωτές μιλούν για 52 επιχειρήσεις από όλη την Ελλάδα.

Ο διοργανωτής κ. Βασίλης Χαραλάμπους μιλάει στο In2life:





Γιατί η αναβίωση της ελληνικής τσόντας με Τζούλιες, Ντούβλες και λοιπούς αστέρες, μπορεί να έχει βαθύτερα κοινωνικά αίτια, αλλά μπορεί και όχι.

 

 

 

 

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v