10+ 5 sites για... πέταμα!

Συνήθως όταν κάνουμε κλικ σε ένα site που μας έδωσαν, περιμένουμε τουλάχιστον να αξίζει τον χρόνο που σπαταλήσαμε για να το «ανοίξουμε». Ε, αυτά τα sites δίνουν νέο νόημα στην έννοια «βαρεμάρα» και θα σας αφήσουν να αναρωτιέστε για αρκετή ώρα ποιος είναι πραγματικά ο λόγος ύπαρξής τους.
10+ 5 sites για... πέταμα!
«Γιατι…;» Η λέξη αυτή θα πλανάται για αρκετή ώρα στο μυαλό σας άμα κάνετε το λάθος και επισκεφτείτε κάποια από τις παρακάτω ιστοσελίδες. Μοιάζουν να μην έχουν λόγο ύπαρξης και όμως μερικές από αυτές έχουν πάρει τον εαυτό τους στα σοβαρά! Από άθλια flash animations και παιχνίδια χωρίς κανένα απολύτως ενδιαφέρον, μέχρι κακόγουστες ιστοσελίδες και κουτσομπολίστικα φόρουμ για κολεγιόπαιδα, η παρακάτω λίστα θα σας κάνει να απορήσετε. Όχι μία, όχι δύο, αλλά πολλές φορές. Σας συνιστούμε λοιπόν να τις επισκεφτείτε μόνο εφόσον δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε.

dudeinabox.com: Αυτό ακριβώς που λέει ο τίτλος.

barcodeart.com: Και όμως κάποιος μπήκε στον κόπο να το δημιουργήσει όλο αυτό. Ο λόγος; Άβυσσος…

havenworks.com: Πιθανότατα ο ορισμός της κακογουστιάς και του πως ΔΕΝ πρέπει να στήνεται μια ιστοσελίδα. Δείτε το και θα καταλάβετε. Αν αντέξετε φυσικά παραπάνω από 3 δευτερόλεπτα.

1968pennies.com: Γίνετε δωρητής πεννών του 1968 και δείτε το όνομά σας να φιγουράρει στην λίστα… Το πιο τραγικό είναι ότι μέχρι τώρα έχουν κάνει «δωρεά» 257 άτομα!

blanksite.com : Ένα κενό site. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο.

crazymonkey.com: Πάντως το πιθηκάκι γίνεται κάπως ανατριχιαστικό ύστερα από λίγη ώρα, δεν νομίζετε;

guimp.com: Το πιο μικρό – και ανούσιο- site στον κόσμο. Τώρα μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι.

globalnet.co.uk: Ταχυδρομική θυρίδα ή Τυρί; Διαλέξτε το σωστό και… Ε δεν έχει και. Αυτό είναι όλο! Θα μπορούσε να είναι και φάρσα των Monty Pythons. Κακόγουστη.

juicycampus.com: Κάτι σαν φόρουμ όπου κάθε λογής κολεγιόπαιδο μπορεί να «κράξει» και να δυσφημίσει (ανώνυμα πάντα) συμμαθητές και καθηγητές του. συζητήσεις υψηλού επιπέδου δηλαδή…

cluegames.com: Είσαι σε ένα δάσος… Ναι και;

zombo.com: Ιστοσελίδα; Μοντέρνα τέχνη; Μία ιδέα που πήγε στραβά; Μάλλον το τελευταίο.

breel.co.uk: Ντύστε τον γκέι σκύλο σας. Γιατί όχι;

superliminal.com: Μετατρέψτε κανονικό κείμενο σε … ανάποδο. Ότι καταλάβατε καταλάβατε. Τα παράπονα στον δημιουργό!

vedmedia.com: Μία πασχαλίτσα και ένα joystick. Συγκλονιστικό!

bermuda-triangle.org: Ένας εντυπωσιακός συνδυασμός από άθλια γραφικά και μπερδεμένο κείμενο με κυρίως θέμα το μυστήριο του Τριγώνου των Βερμούδων ή της Βαρεμάρας. Διαλέγετε και παίρνετε.

Ν.Γ.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v