Εξωφρενικά πράγματα που έχουν αγοράσει βαρεμένοι ζάμπλουτοι

Ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο εξωφρενικά πράγματα που μπορεί να αγοράσει κάποιος/α ζάμπλουτος/η που έχει λεφτά για πέταμα.

Εξωφρενικά πράγματα που έχουν αγοράσει βαρεμένοι ζάμπλουτοι

Μια πανανθρώπινη και συγχρόνως σκληρή αλήθεια που πιστεύει ακράδαντα –και πολύ καλά κάνει- ο θυμόσοφος λαός μας είναι: «το χρήμα πολλοί αγάπησαν τους ζάμπλουτους κανείς». Ίσως φταίει το γεγονός ότι οι πάρα πολύ πλούσιοι άνθρωποι μπορούν να έχουν σε λίγα λεπτά, όσα παλεύεις να ξεχρεώσεις εσύ κι η οικογένειά σου σε μια ζωή. Ίσως πάλι όχι. Το κακό ωστόσο δεν είναι μόνο αυτό. Το κακό είναι το γεγονός ότι οι ζάμπλουτοι συνάνθρωποι μας, συχνά πυκνά ξοδεύουν τεράστια ποσά για να αγοράσουν τελείως εξωφρενικά «πράγματα». Συγκεντρώσαμε στα πιο wtf εξ αυτών και σου τα παρουσιάζουμε, ενώ θρηνούμε στη γωνιά μας για το ανθρώπινο είδος.

Σου περισσεύουν 57.000 δολάρια για να σε θάψουν ζωντανό;

Αν έχεις πρόχειρα 57.000€ ή 3,5 εκατομμύρια ρούβλια τότε μπορείς να συμμετάσχεις στην κηδεία σου και να βιώσεις την Kill Bill εμπειρία του να θαφτείς ζωντανός/η. Η ιδρύτρια της εταιρείας Yakaterina Preobrazhenskaya ανακοίνωσε το νέο εγχείρημά της πριν λίγες μέρες υποσχόμενη ότι θα βοηθήσει τους πελάτες της να ανακαλύψουν νέα ταλέντα και «ψυχικές ικανότητες» αλλά περισσότερο από όλα να αντιμετωπίσουν τους «φόβους και τα άγχη. Υπάρχουν ήδη κάποιοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή.

Έχεις κανένα ψιλό να κλωνοποιήσω το κατοικίδιό μου;

Η Viagen είναι μια εταιρεία που έχει κλωνοποιήσει «εκατοντάδες» κατοικίδια από τότε που άνοιξε για πρώτη φορά. Η εταιρεία χρεώνει 50.000 δολάρια για την κλωνοποίηση ενός σκύλου, 30.000 δολάρια για μια γάτα και 85.000 δολάρια για ένα άλογο κι έχει μπόλικη δουλίτσα, γιατί έτσι, τι να σου εξηγούμε και σένα.

Ρε συ, να αγοράσουμε μια πόλη να μας βρίσκετε πρόχειρη

Το 2002 ένας ζάμπλουτος Bidder στο ebay αγόρασε την πόλη Bridgeville της Καλιφόρνια δίνοντας 1,8 εκατομμύρια δολάρια. Έπαιξε λίγα χρόνια μαζί της, μετά βαρέθηκε και την πούλησε σε άλλη δημοπρασία.

Τη ζωή του Ian Usher ποιος θα την αγοράσει;

Ένας τουλάχιστον ανατριχιαστικός πλειοδότης που έβγαλε από το πορτοφόλι του 300.000 δολάρια κι αγόρασε την παλιά ζωή του Ian Usher. Όπου παλιά ζωή, βάλε την περιουσία του, τη δουλειά του και το σπίτι του κι ύστερα στείλε μήνυμα στον δημιουργό του Black Mirror, Τσάρλι Μπρούκερ και πες του ότι έχεις πρόταση για νέα σεζόν.

Το πουκάμισο το ολόχρυσο το σταυροκούμπωτο

Αν είσαι ο Ινδός Μεγιστάνας Πανκάτζ Παραχί τότε σου περισσεύουν 213.000 δολάρια για να αγοράσεις ένα ολόχρυσο πουκάμισο 24 καρατίων που ζυγίζει τέσσερα κιλά χωρίς κανένα λόγο και αιτία.

Οι επιδέξιοι κ@λοι θέλουν και χαρτί υγείας 22 καρατίων

Η εταιρεία που το πουλά στην εξωφρενική τιμή του 1,3 εκατομμυρίου δολαρίων σε διαβεβαιώνει ότι το ολόχρυσο χαρτί υγείας είναι 100% χρηστικό κι ασφαλές για το επιδέξιο πωπουδάκι σου.

Τι θα έλεγες να πάρεις μια ενδομήτρια συσκευή;

Η Ρεμπέκα Μπλου μια διάσημη TikToker εξομολογήθηκε ότι κάποιος τις έδωσε περισσότερα από 1000 δολάρια για να αγοράσει μια ενδομήτρια συσκευή που είχε χρησιμοποιήσει για κάποιες μέρες. Άβυσσος η ψυχή του.

Παίζει να έχεις πάνω σου 2,8 εκατομμύρια ευρώ να βγω για ένα δείπνο με τον Ουόρεν Μπάφετ;

Το 2018 ένας ανώνυμος πλειοδότης συμφώνησε να καταβάλει το ποσό των... 3.300.100 δολαρίων (2,8 εκατομμύρια ευρώ) σε μια δημοπρασία προκειμένου να γευματίσει τετ α τετ με τον Ουόρεν Μπάφετ, τον δισεκατομμυριούχο πρόεδρο της Berkshire Hathaway. Ο πλειοδότης, μαζί με 7 φίλους του θα μπορούσε να γευματίσει με τον Ουόρεν Μπάφετ στο εστιατόριο Smith & Wollensky στο Μανχάταν και να συζητήσει με τον επιχειρηματία ό,τι του κάνει κέφι εκτός από τα... επενδυτικά του σχέδια.

Πόσα λεφτά θα έδινες για να μοιάζεις με τον Κεν της Μπάρμπι

Ο Ροντρίγκο Άλβες πάντως έδωσε 386.000 δολάρια για να κάνει όχι μία, ούτε δύο, αλλά σαράντα δύο πλαστικές προκειμένου να μοιάζει με τον Κεν της Μπάρμπι.

Πόσο έχει αυτό το άτιμο πνεύμα να το αγοράσουμε τελοσπάντων;

Ένας πλειοδότης στο Ebay πάντως επένδυσε 55.000 δολάρια για να αγοράσει ένα βάζο μαρμελάδας που είχε μέσα του φυλακισμένο ένα άμοιρο πνεύμα.

Σου βρίσκεται μήπως κανένα μύριο και κάτι να πάρω υποβρύχιο αμάξι;

Για κάποιο λόγο που κανείς δεν έχει καταλάβει τα υποβρύχια αυτοκίνητα είναι το νέο ζάμπλουτο τρεντ, στο οποίο έχει βάλει το χεράκι του ο Έλον Μάσκ. Με 1,4 εκατομμύρια δολάρια, μπορείς να αγοράσεις το δικό σου, γιατί τα άλλα του δρόμου είναι υπερεκτιμημένα.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v