Οι διάσημοι που έχουν σπίτια στην Ελλάδα

Από τις χιλιάδες διασημότητες που φιλοξενεί η χώρα μας κάθε χρόνο, κάποιες την αγάπησαν κατιτίς παραπάνω – και αγόρασαν τα φτωχικά τους εδώ.
Οι διάσημοι που έχουν σπίτια στην Ελλάδα
Σαν την Ελλάδα δεν έχει και αυτό το γνωρίζουν οι αστέρες του διεθνούς jet set, επισκεπτόμενοι τη χώρα μας κάθε καλοκαίρι. Κάποιοι από αυτούς μάλιστα, φαίνεται πως την αγάπησαν τόσο που αποφάσισαν να αγοράσουν σπίτι σε κάποιο από τα όμορφα ελληνικά νησιά. Ή ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας.

Τομ Χανκς - Αντίπαρος

Ο χολιγουντιανός σταρ και πολιτογραφημένος έλληνας και η ελληνικής καταγωγής σύζυγός του Ρίτα Γουίλσον λατρεύουν την Ελλάδα και εδώ και χρόνια κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο. Στο μικρό νησάκι των Κυκλάδων, η εντυπωσιακή 450 τετραγωνικών μέτρων βίλα τους είναι το ιδανικό καταφύγιο κάθε καλοκαίρι.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Tom Hanks (@tomhanks)



Ζαν Πολ Γκωτιέ – Μοναστηράκι

Ο διάσημος σχεδιαστής δηλώνει ουκ ολίγες φορές λάτρης της χώρας μας κι έτσι το 2012 αποφάσισε να αγοράσει σπίτι στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για ένα αρκετά απλό διαμέρισμα 90 τετραγωνικών, με σούπερ θέα Ακρόπολη, στο οποίο όταν επισκέπτεται την χώρα μας φιλοξενεί φίλους του όπως η Άννα Βίσση και η Βίκυ Καγιά.

Τζούλια Ρόμπερτς – Πάτμος



Η “Pretty Woman” της καρδιάς μας έχει αποκτήσει το δικό της καταφύγιο στο Νησί της Αποκάλυψης, την κοσμοπολίτικη κα πανέμορφη Πάτμο. Η εξοχική της κατοικία, σύμφωνα με πληροφορίες του Πρώτου Θέματος, είναι περίπου 200 τετραγωνικά και απολαμβάνει υπέροχη θεά στην Μονή του Αγίου Ιωάννη.

Μπρους Ουίλις – Κέρκυρα

Σοφρίτο και μπουρδέτο απολαμβάνει ο αγαπημένος σταρ του Die Hard στην αρχοντική Κέρκυρα όπου διατηρεί παραθεριστική κατοικία στο νότιο τμήμα του νησιού. Σύμφωνα μάλιστα με ντόπια σελίδα, οι κάτοικοι τον βλέπουν συχνά να κάνει βόλτες με το ποδήλατό του στους δρόμους του νησιού, κάθε καλοκαίρι.

Ρόουαν Άτκινσον – Άνδρος

Ο αγαπημένος Mr. Bean λατρεύει το όμορφο νησί, το οποίο επισκέπτεται τακτικά την τελευταία δεκαετία τα καλοκαίρια. Έτσι αποφάσισε πριν από μερικά χρόνια να αγοράσει σπίτι εδώ, αποφεύγοντας διακριτικά τα φώτα της δημοσιότητας.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v