Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτων προσφέρει σπασμένος αγωγός στην Εθνική Οδό

Στην πιο made in Greece είδηση που θα διαβάσεις σήμερα, σωλήνας υδροδότησης έσπασε στον Κηφισό, και προσφέρει δωρεάν πλύσιμο σε διερχόμενα αυτοκίνητα.
Δωρεάν πλύσιμο αυτοκινήτων προσφέρει σπασμένος αγωγός στην Εθνική Οδό
Ένα τραγελαφικό ατύχημα συνέβη σήμερα το πρωί, Πέμπτη 3 Νοεμβρίου, στη Γέφυρα Βρυούλων της Εθνικής Οδού, στο ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας, όταν σωλήνας υδροδότησης έσπασε δημιουργώντας τον εντυπωσιακό καταρράκτη που βλέπεις στη φωτογραφία. Τα αίτια του ατυχήματος δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστά.

Αποτέλεσμα της ζημιάς ήταν, όπως μαντεύεις, να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό, από το ύψος του Ρέντη προς το εν λόγω σημείο. Πάντως, οι οδηγοί που καταφέρνουν τελικά να περάσουν κάτω από τη Γέφυρα Βρυούλων παίρνουν δώρο και ένα δωρεάν πλύσιμο του αυτοκινήτου τους. Ελπίζουμε μόνο να μην μπλοκάρουν κανενός τα παράθυρα στο επίμαχο σημείο.

Κατά τα άλλα, σύμφωνα με το δελτίο που εξέδωσε η Τροχαία, καθυστερήσεις έχουν δημιουργηθεί και στο καθοδικό ρεύμα από το ύψος της γέφυρας Μεταμόρφωσης προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ σοβαρά κυκλοφοριακά προβλήματα αντιμετωπίζουν οι οδηγοί και στο καθοδικό ρεύμα της λεωφόρου Κηφισίας, από το ύψος του Ψυχικού, λόγω βλάβης στην είσοδο του πάρκινγκ του Μεγάρου Μουσικής.

Σε όσους διαβάζουν αυτές τις γραμμές κολλημένοι κάπου στην κίνηση, στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v