Έλληνας τράπερ τραγουδά αγκαλιά με 10χρονη "της αρέσουν οι εγκληματίες"

Χειρότερη στιγμή δε θα μπορούσε να βρει ο Thug Slime για να βγάλει βίντεο με ένα 10χρονο κοριτσάκι να τραγουδά το «Αλήτισσα».
Έλληνας τράπερ τραγουδά αγκαλιά με 10χρονη της αρέσουν οι εγκληματίες
Τράπερ, αυτή η μάστιγα. Νέα προσθήκη στη λίστα με τους τράπερ που απασχολούν την επικαιρότητα για λάθος λόγους είναι ο Thug Slime.

Σε βίντεο που ανέβηκε στο tik tok, ο τράπερ φαίνεται να κρατάει στην αγκαλιά του μια 10χρονη και τραγουδάνε μαζί τους στίχους από το κομμάτι «Αλήτισσα», στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρεται το: «της αρέσουν οι εγκληματίες, βγαίνει έξω μόνο με αλήτες».

Το βίντεο προκάλεσε έντονα σχόλια, με τους χρήστες να σχολιάζουν επικριτικά τόσο τον συμβολισμό της κίνησης, όσο και γενικά τους στίχους των τραπ κομματιών, οι οποίοι αναφέρονται συχνά σε ναρκωτικά και σεξισμό.

Δείτε το βίντεο:

@stefanosdamianidis ποιος γονιός και γιατί να θέλει το  κορίτσι του να «τραγουδάει» στην αγκαλιά ενός #τ#τραπερβγαίνει έξω μόνο με αλήτες, τις αρέσουν μόνο οι εγκληματίες…» Θόλωσα το βίντεο γιατί πραγματικά ντράπηκα… όμως δυστυχώς κυκλοφορεί και αθόλωτο! #thugslime ♬ πρωτότυπος ήχος - Stefanos Damianidis


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v