Σέξι γυναίκες ηλεκτρολόγοι βάζουν φωτιά στο TikTok

Οι χρήστες του TikTok φαίνεται πως συμπαθούν ιδιαίτερα τις γυναίκες ηλεκτρολόγους τώρα τελευταία, χαρίζοντας εκατομμύρια views στα βιντεάκια τους.
Σέξι γυναίκες ηλεκτρολόγοι βάζουν φωτιά στο TikTok
Το ΤikTok κερδίζει ολοένα και περισσότερους χρήστες το τελευταίο διάστημα, οι οποίοι σνομπάρουν κάπως το Facebook και το Instagram. Αν είσαι ενεργός χρήστης του TikTok είναι πιθανόν να έχεις πέσει πάνω σε κάποιο από τα viral βίντεο σέξι γυναικών που εξασκούν την ηλεκτρολογική και τρεντάρουν αυτή τη στιγμή στο μέσο.

Η χρήστης του TikTok @isabellmcguire0, με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, έγινε σταρ εν μία νυκτί όταν μοιράστηκε ένα βίντεο, όπου χόρευε το ραπ κομμάτι του Akon «Smack That» σε ένα εργοτάξιο.

Ενώ λοιπόν καλωδίωνε ένα σπίτι η «σπινθήρας» (ένας βρετανικός σλανγκ όρος που χρησιμοποιείται για τον ηλεκτρολόγο) έβγαλε τη σκονισμένη κουκούλα και λικνίστηκε στους ρυθμούς του Akon.

 «Ξαφνικά τα φώτα μου δεν λειτουργούν», σχολίασε ένας χρήστης του TikTok στο βίντεο που έχει πλέον ξεπεράσει τις 10,7 εκατομμύρια προβολές.

@isabellmcguire0

♬ Tears Dry On Their Own - Amy Winehouse



 «Νομίζω ότι η πρίζα μου πρέπει να αλλάξει», έγραψε κάποιος άλλος. Ωστόσο πέρα από τους άνδρες θαυμαστές, πολλές γυναίκες έβγαλαν το καπέλο στην McGuire που τα καταφέρνει εξαιρετικά σε ένα ανδροκρατούμενο επάγγελμα.

Μια κοπέλα έγραψε χαρακτηριστικά στο TikTok «Έχω παρόμοια δουλειά με τη δική σου και μερικές φορές νιώθω τόσο ανασφαλής… αλλά όταν βλέπω κορίτσια στο TikTok με ρούχα εργάτριας, νιώθω τόσο χαρούμενη. Φαίνεσαι τόσο “καυτή”».

Παρόλα αυτά η McGuire δεν είναι η πρώτη γυναίκα ηλεκτρολόγος TikToker αφού υπάρχει το παράδειγμα της 24χρονης Bethany Andrews, (@beth_electrical) η οποία έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές σε βίντεο της, που απεικονίζεται να επιδιορθώνει καλώ
@tradelegends Taking an Electrician Apprenticeship ⚡️@beth_electrical #viral #foryou #trending #fyp #apprentice #apprenticeship #electrician #electriciansoftiktok ♬ original sound - Trade Legends
δια.

Η Andrews τόνισε πως την έχουν υποτιμήσει «σεξιστές» συνάδελφοι και πελάτες. « Κάποιοι πελάτες αμφιβάλλουν για την ικανότητά μου», έγραψε χαρακτηριστικά. Την ίδια ώρα η Καναδή Karly the Sparky είναι ένας ακόμη «σπινθήρας» που έβαλε φωτιά στο TikTok αφού συγκέντρωσε 6,3 εκατομμύρια likes σε βίντεο της ενώ βρισκόταν στον εργασιακό της χώρο φτιάχνοντας  σπίτια και γραφεία.

 
@karlythesparky #electrician #bluecollarbabes ♬ original sound - Will Wuich
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v