«Στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν παιδιά» λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Ο 53χρονος είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη τόσο αυτής, όσο και άλλων οικογενειών, λέει ο δικηγόρος της μητέρας της 12χρονης.
«Στο κατάστημα του 53χρονου σύχναζαν παιδιά» λέει ο δικηγόρος της μητέρας
Την αθωότητα της μητέρας της 12χρονης, η οποία αρνείται όλες τις κατηγορίες σε βάρος της, υπερασπίστηκε μιλώντας στο Open ο δικηγόρος της, Απόστολος Λύτρας.

«Ούτε ήταν προαγωγός ούτε γνώριζε και έκανε τα στραβά μάτια. Και μάλιστα όχι μόνο ότι δε γνώριζε αλλά δεν γνώριζε ούτε η θεία από τη Λευκάδα, που είχαν πολύ καλή σχέση. Δεν γνώριζε, ούτε η μεγάλη αδελφή του κοριτσιού που μένανε μαζί» δήλωσε συγκεκριμένα ο κ. Λύτρας.

«Ο 53χρονος με διάφορους τρόπους είχε κερδίσει την εμπιστοσύνη της οικογένειας και είχε κερδίσει και την εμπιστοσύνη και από άλλες οικογένειες που είχαν παιδιά. Δηλαδή στο κατάστημά του σύχναζαν παιδιά» όπως αποκάλυψε ενώ σημείωσε πως «η κοινή πείρα και η λογική λέει ότι ένας άνθρωπος στα 53 του δεν ξεκινάει να κάνει τον παιδοβιαστή, προφανώς θα έχει ξαναγίνει. Γι' αυτό και υπάρχει και η δημοσιοποίηση των στοιχείων» πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος, μάλιστα, αποκάλυψε πως έλαβε δύο τηλεφωνήματα που του ανέφεραν περιστατικά με τον συγκεκριμένο κατηγορούμενο.

Ο κ. Λύτρας τόνισε επίσης την διαφορά ανάμεσα σε μια κακή μητέρα ή ένα αδιάφορο οικογενειακό περιβάλλον και τη μαστροπεία, σημειώνοντας πως «και η παραμέληση τιμωρείται, αλλά για να έχουμε μαστροπεία χρειάζονται συγκεκριμένα στοιχεία».

Μάλιστα, σχετικά με τα εμβάσματα των 20 και 25 ευρώ, ο δικηγόρος δήλωσε πως η ίδια δεν γνωρίζει από ποιον είναι, και υποστήριξε πως ο Μίχος της την έστησε, γιατί «προφανώς δεν θα έδινε έναν δικό του λογαριασμό. Είναι μία διαδρομή χρημάτων, είναι εύκολο να προκύψει από πού ήρθαν τα χρήματα γιατί είναι μέσω τραπέζης».

Η 37χρονη μητέρα της ανήλικης απολογείται σήμερα στην 33η Τακτική Ανακρίτρια που εξέδωσε εναντίον της ένταλμα σύλληψης για το αδίκημα της διακεκριμένης μαστροπείας.


Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v