Αρνείται τις κατηγορίες ο 53χρονος, λέει πως τον παγίδευσαν

Ο δικηγόρος του 53χρονου στον Κολωνό αποκάλυψε το περιεχόμενο της συνομιλίας που είχε με τον πελάτη του.
Αρνείται τις κατηγορίες ο 53χρονος, λέει πως τον παγίδευσαν
Επιμένει πως είναι αθώος ο 53χρονος Ηλίας Μίχος, σε βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό ανηλίκου κατ' εξακολούθηση, διακεκριμένη περίπτωση μαστροπείας με χρήση ηλεκτρονικών μέσων επικοινωνίας, γενετήσια πράξη με ανήλικο, διακεκριμένη περίπτωση κατάχρησης ανηλίκου από πρόσωπο που δέχεται τις υπηρεσίες του ανήλικου κατ’ εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου, διακεκριμένη περίπτωση πορνογραφίας ανηλίκων.

Όπως δήλωσε μιλώντας στο Mega ο δικηγόρος του, Βασίλης Νουλέζας, ο οποίο επικοινώνησε χτες το απόγευμα με τον κατηγορούμενο, ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες και υποστηρίζει ότι τον παγίδευσαν.

«Πράγματι τις απογευματινές ώρες είχα μία τηλεφωνική επικοινωνία αρκετής ώρας με τον κατηγορούμενο, ο οποίος σε γενικές γραμμές μου έδωσε ένα περίγραμμα της υπερασπιστικής θέσης του. Ο 53χρονος δεν αποδέχεται τις κατηγορίες που του αποδίδονται και είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του σήμερα στην ανακρίτρια και να πει λεπτομερώς τι συνέβη, να κατονομάσει, εφ’ όσον χρειαστεί, γιατί θεωρεί ότι έχει παγιδευτεί» δήλωσε ο κ. Νουλέζας.

Σημειώνεται ότι σε βάρος του 53χρονου, που προσήλθε χτες στην ανακρίτρια, ασκήθηκε συμπληρωματική δίωξη για διακεκριμένη εμπορία ανθρώπων και οπλοκατοχή, στην πλημμεληματική της μορφή.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v