Έτρωγε σουβλακάρα σε vegan διαδήλωση κι έγινε viral

Τον γύρο του κόσμου κάνει το βίντεο του καυγά που ξέσπασε ανάμεσα σε vegan ακτιβιστές και έναν νεαρό που τρώει σουβλάκια στη διαδήλωσή τους.
Έτρωγε σουβλακάρα σε vegan διαδήλωση κι έγινε viral
Χαμός έγινε σε διαδήλωση υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων στη Νέα Υόρκη, όταν οι διαδηλωτές άρχισαν να βρίζουν νεαρό που έτρωγε επιδεικτικά μπροστά τους σουβλάκι (σις κεμπάπ λέει το ρεπορτάζ της New York Post, εμείς στις φωτογραφίες βλέπουμε ξεκάθαρα σουβλάκι, δεν ξέρουμε, πες κι εσύ).

Το βίντεο, που δημοσιεύτηκε από τον λογαριασμό @ViralNewsNYC στο Twitter, δείχνει τον άνδρα να προκαλεί εμφανώς τους ακτιβιστές, τρώγοντας επιδεικτικά κρέας στη διαδήλωση στο Μανχάταν το περασμένο Σάββατο.

«Είσαι αηδιαστικός. Ποιός νομίζεις ότι είσαι;» του λέει ένας από τους διαδηλωτές. «Είσαι δειλός, είσαι απλώς δειλός. Είσαι ένα σ***το κι είσαι ντροπιαστικός. Τι θα κάνω; Τίποτα, θα πεθάνεις μόνος σου», συνέχισε.

Η αλληλεπίδραση κλιμακώθηκε όταν μια γυναίκα άρχισε να ουρλιάζει στο πρόσωπό του, σύμφωνα με το βίντεο, το οποίο έχει συγκεντρώσει περισσότερες από ένα εκατομμύριο προβολές στο Twitter.

«Νιώθεις καλά γαμ****;» φώναξε. «Εσύ και ο μικρός σου π**** και ο γ**** τρόπος σου να σκοτώνεις ζώα, νιώθεις ωραία μπροστά στους βίγκαν, ε;». Οι συν-ακτιβιστές έδειχναν να διασκεδάζουν και ακούγονται να γελούν στο βάθος. Ο κρεατοφάγος αντιδιαδηλωτής φαίνεται επίσης να διασκεδάζει, και να γλείφει το σουβλάκι πάνω κάτω πριν συνεχίσει να τρώει.

Η ακτιβίστρια στη συνέχεια ούρλιαξε: «Έχεις όλο το αίμα στο πρόσωπό σου και όλο το αίμα στα χέρια σου. Νιώθεις ωραία με το μικρό π**** σου;»

Το περιστατικό συνέβη κατά τη διάρκεια μιας ημερήσιας διαδήλωσης στην οποία ακτιβιστές έριξαν ψεύτικο αίμα έξω από τα καταστήματα Dior και Louis Vuitton και διαμαρτυρήθηκαν για τη χρήση δέρματος καγκουρό στα προϊόντα της Nike.

Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v