Σοκαριστικό περιστατικό στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του κι αυτοκτόνησε

Μια οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Δράμα όπου ένας 64χρονος δολοφόνησε τη σύζυγό του κι έπειτα αυτοκτόνησε.
Σοκαριστικό περιστατικό στη Δράμα: Σκότωσε τη γυναίκα του κι αυτοκτόνησε
Οι οικογενειακές τραγωδίες στη χώρα μας πληθαίνουν δυστυχώς το τελευταίο διάστημα. Στην Προσοτσάνη της Δράμας, είχαμε ακόμη μια γυναικοκτονία που συγκλόνισε την τοπική κοινωνία.

Συγκεκριμένα ένας 64χρονος, ο οποίος με βάση τελευταίες πληροφορίες που έρχονται από την Αστυνομία ήταν επιχειρηματίας εστίασης, σκότωσε τη γυναίκα του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Το φρικιαστικό θέαμα αντίκρυσε η μία κόρη του ζευγαριού, που επισκέφθηκε το σπίτι τους, γιατί οι γονείς της δεν έδιναν κανένα σημάδι ζωής για πολλές ώρες. Η κόρη του ζευγαριού ανησύχησε και για αυτόν τον λόγο πήγε στο σπίτι των γονιών της, όπου αντίκρυσε και τους δύο νεκρούς.

«Μέχρι τις 02:00, δεν ακούστηκε κάτι, όπως αναφέρουν οι γείτονες. Ωστόσο το έγκλημα, φαίνεται ότι συνέβη λίγο αργότερα, τα ξημερώματα. Οι ίδιοι οι περίοικοι αναφέρουν ότι επρόκειτο για ένα ήσυχο ζευγάρι που δεν είχε μεγάλα οικονομικά προβλήματα ή προστριβές. Κι αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που είναι συγκλονισμένη και όλη η τοπική κοινωνία» δήλωσε για το ανατριχιαστικό συμβάν στο GRTimes ο δήμαρχος Προσοτσάνης, Θεόδωρος Αθανασιάδης.

Την είδηση μετέδωσε πρώτη σήμερα το πρωί η εφημερίδα «Πρωινός Τύπος» της Δράμας.
Μπείτε στη συζήτηση

σχόλια

v